Evett düşünüyorduk Yumurtlama dönemini hesapladık 1 gün ara ile düzenli ilişkiye girdik eşimle bende şüpheleniyorum Ama 2 gün geçti adetim dün teste negatif çıktıDirek kan testi yaptirin bence epey gecikmis beklemenize gerek yok. Bekliyormuydunuz bebis
Evet düzenli adet olurumBenim 3.gün çok silik çıkmıştı erken gebelik testi yapsan bu arada düzenlimi olursun
yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçti miEvett düşünüyorduk Yumurtlama dönemini hesapladık 1 gün ara ile düzenli ilişkiye girdik eşimle bende şüpheleniyorum Ama 2 gün geçti adetim dün teste negatif çıktı
Dün saydım ve tam dün 14 gün olmuştu yumurtlamanın üzerinden ama test yaptım dün negatiftiyumurtlamanın üzerinden 14 gün geçti mi
2 gunmu gecti ben yanlis okumusum tarihleri pardon. Kan testinde gecmeden bile cikiyor benim gunume 1 hafta varken cikmistiEvett düşünüyorduk Yumurtlama dönemini hesapladık 1 gün ara ile düzenli ilişkiye girdik eşimle bende şüpheleniyorum Ama 2 gün geçti adetim dün teste negatif çıktı
O zaman ben kan testi mi yaptırayım2 gunmu gecti ben yanlis okumusum tarihleri pardon. Kan testinde gecmeden bile cikiyor benim gunume 1 hafta varken cikmisti
Hayal kirikligina ugrarim negatif olursa demezseniz evetO zaman ben kan testi mi yaptırayım
İnş. Hamileyimdir bu hafta beklicem cuma günü gidicemHayal kirikligina ugrarim negatif olursa demezseniz evet
Kızlar ben dün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı acaba kan da mı belli olur idrara geçmedi mi acaba????Hayal kirikligina ugrarim negatif olursa demezseniz evet
Yarin kan testi yaptir bazen idrarda cikmayabiliyorKızlar ben dün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı acaba kan da mı belli olur idrara geçmedi mi acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?