Acaba hamile miyim adetim geçiktiiiii

Nur Danem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
63
11
3
29
Merhaba kızlar ben 23 eylül de regl olmuştum fakat 23 ekim de regli olamam gerekirken olmadım ve adet belirtilerim de yok çok biraz kasık ağrım var fazla değil ama göğüslerim şiş olurdu ve ağrı yapardı şimdi ise hiç öyle birşey yok ve ben D vitaminli folik asit içiyorum ve B12 vitamini içiyorum 2 ayım bu ilaçları kullanalı doktor vermişti fakat dün test yaptım negatif çıktı sizce biraz daha da mı bekleyip öyle mi test yapayım sizce kızlar ne yapmalıyım.. :KK43:

Direk kan testi yaptirin bence epey gecikmis beklemenize gerek yok. Bekliyormuydunuz bebis

Benim 3.gün çok silik çıkmıştı erken gebelik testi yapsan bu arada düzenlimi olursun

Düzenli regl oluyorsan gecikme yaşamıyorsan kan testi yaptır.

İdrar da çıkmamış olabilir. Benim 3.gün çok silikti mesela.

Ya hiç bekleme kan ver,ya da 2-3 gün sonra testi yenile.

Direk kan testi yaptirin bence epey gecikmis beklemenize gerek yok. Bekliyormuydunuz bebis
Evett düşünüyorduk Yumurtlama dönemini hesapladık 1 gün ara ile düzenli ilişkiye girdik eşimle bende şüpheleniyorum Ama 2 gün geçti adetim dün teste negatif çıktı

Evett düşünüyorduk Yumurtlama dönemini hesapladık 1 gün ara ile düzenli ilişkiye girdik eşimle bende şüpheleniyorum Ama 2 gün geçti adetim dün teste negatif çıktı
yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçti mi

2 gunmu gecti ben yanlis okumusum tarihleri pardon. Kan testinde gecmeden bile cikiyor benim gunume 1 hafta varken cikmisti

Kızlar ben bugün de test yaptım dayanamayıp negatif çıktı acaba kan da mı belli olur idrara geçmedi mi acaba????

Back