- 21 Nisan 2016
- 812
- 288
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
benimde 4-5 ay once gecikmisti adet sokturucu kullandim adet gelmedikce hamilemiyim acaba ondanmi olmuyor diye baya stres yapmistim stres yapdikca iyice gecikti:) ama ilaci bitirdikten 5.6 gun sonra oldum zaten 10.12 gun veriyorlar kafana takma daha 4. gundesin olursunWynonna evet de daha belirtisi yok ya ister istemez stres yapıyorum 4 gün oldu
kasiklarda agri olmasinin sebebi sokulmek uzere oldugundandir adet oncesi bir hafta once basliyor belirtiler onun gibi..doktor adet gunu hormon testi yapicak dimi ondan ozaman cagiriyorWynonna inşallah ya çünkü bebek tedavisi için adetimi düzene girmesi lazım maalesef bekarken de öyleydi bir de 2 ay önce eylül ayında da çok az olmuştm 2,5 gün sürmüştü hani acaba 2 aydır olmayınca anca mı kasıklara etki ediyor yumrtalara?
bekarken hic gitmedinmi doktora..prolaktin hormonun yuksek olabilir oda geciktiriraynen ve alttan ultrasonla yumurtalıklara bakcam bir de smear testi yapcak geçen yapcaktı epey korktum yani değişik oldum alttanbu sefer yaptırcam çünkü çok önemli bayan sağlığı için şu adetim bir gelse gerisi kolay da yani kasık ağrım da öyle çok yok sanki 12 ilacı boşa içtim gibi
insallah ya herseyin cozumu var belkide cok basit birseydir bile gecikmesinin sebebiWynonna gittim çok gittim hem de ama hep ilaçla adet oldum yani devlet hastanelerinde çok da ilgilenmiyorlar ama bu doktorum ciddi anlamda çok kaliteli ve kısa zamanda adetini de düzene koycaz bebeğe de inşallah hız vercez dedi :) inşallah şu adetim bir gelse de
kafaya taktigin icin gecikiyor zaten:) olursun merak etme o ilaclar geciktirmez zaten ilaci bitirip belli bir zaman sonra adet geliyor hep onunda 12 gune kdr zamani var 4.gundesin dahaWynonna yani bakalım geç olsun da güç olmasın şuan inanın tek isteğim adetimin gelmesi 12 ilacı boşuna mı içtim diyorum şimdi doktorum yumurtalıklarımın kalitesini artırıcı şeker ilacı ve vitamin ilacı verdi bunları düzenli olarak içeceksin ben bırak diyene kadar dedi acaba onların yan etkisinden mi adetim gecikti diyeceğim ne alaka değil mi, 12 ilacı boşuna mı içtim biraz takıntılı ve kafaya takan birisiyim
bende bekarken kullandigimda ilacin ortasinda gelirdi son kullandigimda ilacin sonuna geldim olmadim iyice stres basti oda geciktirdi..hamile kalmak icin bile stres yapmamak lazim ne kdr birseyi ister kafaya takarsan olmuyor maalesef:) akisina birakmak lazim herseyiWynonna haklısınız yani insan 2 aydır adet olamayınca 12 ilacı boşuna mı içtim diyor yanidaha öncelerden bu tarlusalı içtiğimde 3.gün bile olurdum dediğiniz gibi benim o değerim yüksek ondan zamanla böyle oldu heralde işte onun için doktorum da kısa zamanda onu halletcez paralel bebek çalışmaları için de bir ilaç dedi ama unuttum onu da vercem ona göre yumurtlaıklarını takip edip ilişkiye gir filan diyeceğim dedi ama o ilaç %80 adet düzensizliği olan bayanlarda dahi hamile bıraktırıyormuş bakalım teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için diyorsunuz ki gelir adetin ? :)
gelir o adeti sokturuyor zaten benim bi arkadasim 6 ay adet olmazdi ilacla oluyordu hep ama sonra tedaviyle hamile kaldi cozum cokWynonna prolaktin hormonum yüksek olsa bile bu ilacı içtiğim için adetim gelir mi peki?
hormonlarinda sikinti vardir onlari tedavi eder fazla yuksekse dusurturWynonna inşallah ya hocam gelmezse muhakkak beni ara dedi diyelim ki 12 gün oldu gelmedi neden gelmemiş olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?