acaba gelir mi?

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
812
288
103
34
merhabalar hanımlar 26 yaşında 5 aylık evli bayanım adet düzensizliğim var en son 2 ay önce oldum ve şuanda bebek sahibi olmak için öncelikle adetlerim düzene girmesi gerekiyor bunun için özel bir kliniğe gidiyorum ve doktorum adetli gelmem için tarlusal hapı verdi bitince adetinin ilk günü gel dedi sana başka ilaçla tedavine devam etcez dedi sadece bu ilacı veriyorum bir an önce adet tarihini öne çekmek ve tedaviyi yapmak için dedi ilacı bu salı bitirdim ama daha tık yok ara sıra kasıklarım hafif şiddette ağrıyor ama buügn 4.gün daha gelmedi gelir mi? hamile olabileceğimi sanmıyorum çünkü belirtisi yok ve bu hapı doktorum vermeden önce doktoruma alttan muayene olduğumda baktı ultrasonda bebek filan göremedi yani ama adetim gelir mi? hanımlar? gelmesi şart doktorum yüksek ihtimal 10,12 güne kadar gelmesi lazım dedi ama

Wynonna evet de daha belirtisi yok ya ister istemez stres yapıyorum 4 gün oldu
benimde 4-5 ay once gecikmisti adet sokturucu kullandim adet gelmedikce hamilemiyim acaba ondanmi olmuyor diye baya stres yapmistim stres yapdikca iyice gecikti:) ama ilaci bitirdikten 5.6 gun sonra oldum zaten 10.12 gun veriyorlar kafana takma daha 4. gundesin olursun

Wynonna inşallah ya çünkü bebek tedavisi için adetimi düzene girmesi lazım maalesef bekarken de öyleydi bir de 2 ay önce eylül ayında da çok az olmuştm 2,5 gün sürmüştü hani acaba 2 aydır olmayınca anca mı kasıklara etki ediyor yumrtalara?

kasiklarda agri olmasinin sebebi sokulmek uzere oldugundandir adet oncesi bir hafta once basliyor belirtiler onun gibi..doktor adet gunu hormon testi yapicak dimi ondan ozaman cagiriyor

aynen ve alttan ultrasonla yumurtalıklara bakcam bir de smear testi yapcak geçen yapcaktı epey korktum yani değişik oldum alttan bu sefer yaptırcam çünkü çok önemli bayan sağlığı için şu adetim bir gelse gerisi kolay da yani kasık ağrım da öyle çok yok sanki 12 ilacı boşa içtim gibi

bekarken hic gitmedinmi doktora..prolaktin hormonun yuksek olabilir oda geciktirir

gittim çok gittim hem de ama hep ilaçla adet oldum yani devlet hastanelerinde çok da işlgilenmiyorlar ama bu doktorum ciddi anlamda çok kaliteli ve kısa zamanda adetini de düzene koycaz bebeğe de inşallah hız vercez dedi :)

Wynonna gittim çok gittim hem de ama hep ilaçla adet oldum yani devlet hastanelerinde çok da ilgilenmiyorlar ama bu doktorum ciddi anlamda çok kaliteli ve kısa zamanda adetini de düzene koycaz bebeğe de inşallah hız vercez dedi :) inşallah şu adetim bir gelse de

insallah ya herseyin cozumu var belkide cok basit birseydir bile gecikmesinin sebebi

Wynonna yani bakalım geç olsun da güç olmasın şuan inanın tek isteğim adetimin gelmesi 12 ilacı boşuna mı içtim diyorum şimdi doktorum yumurtalıklarımın kalitesini artırıcı şeker ilacı ve vitamin ilacı verdi bunları düzenli olarak içeceksin ben bırak diyene kadar dedi acaba onların yan etkisinden mi adetim gecikti diyeceğim ne alaka değil mi, 12 ilacı boşuna mı içtim biraz takıntılı ve kafaya takan birisiyim

kafaya taktigin icin gecikiyor zaten:) olursun merak etme o ilaclar geciktirmez zaten ilaci bitirip belli bir zaman sonra adet geliyor hep onunda 12 gune kdr zamani var 4.gundesin daha

Wynonna haklısınız yani insan 2 aydır adet olamayınca 12 ilacı boşuna mı içtim diyor yanidaha öncelerden bu tarlusalı içtiğimde 3.gün bile olurdum dediğiniz gibi benim o değerim yüksek ondan zamanla böyle oldu heralde işte onun için doktorum da kısa zamanda onu halletcez paralel bebek çalışmaları için de bir ilaç dedi ama unuttum onu da vercem ona göre yumurtlaıklarını takip edip ilişkiye gir filan diyeceğim dedi ama o ilaç %80 adet düzensizliği olan bayanlarda dahi hamile bıraktırıyormuş bakalım teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için diyorsunuz ki gelir adetin ? :)

bende bekarken kullandigimda ilacin ortasinda gelirdi son kullandigimda ilacin sonuna geldim olmadim iyice stres basti oda geciktirdi..hamile kalmak icin bile stres yapmamak lazim ne kdr birseyi ister kafaya takarsan olmuyor maalesef:) akisina birakmak lazim herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…