• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba gebemiyim

julia86

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
1
0
16
Antalya
partnerimle yaklaşık 15 gün kadar önce beraber olduk.düzenli olarak 4 aydır yazz 24 kullanıyorum ve birlikte olduğumuzda ben regl min 5.günündeydim.partnerim fevri davrandı biraz ve içime boşaldı.hamile olabilirmiyim?bu arada ilişki günü ve sonrasındaki iki gün reglm devam etti.lütfen yardımcı olun hamile olabilirmiyim :(

arkadaşım regli olurken niye birliktelik yaşıyorsun öyle zamanlarda ilişki uygun değildir kimse sana söylemedi mi yaaavvvv :20::20::20::20:

partnerimle yaklaşık 15 gün kadar önce beraber olduk.düzenli olarak 4 aydır yazz 24 kullanıyorum ve birlikte olduğumuzda ben regl min 5.günündeydim.partnerim fevri davrandı biraz ve içime boşaldı.hamile olabilirmiyim?bu arada ilişki günü ve sonrasındaki iki gün reglm devam etti.lütfen yardımcı olun hamile olabilirmiyim :(

Belki bu sana yardımcı olur..

SORU : Adetliyken (3. - 4. - 5. Günü) hiç bir önlem almaksızın ilişkiye girilirse; erkek spermini içeri bırakırsa hamile kalınır mı? Çok endişeliyim cevaplarsanız sevinirim. Biraz araştırdım ama cevaplar farklılık gösteriyor.

Op.Dr. Şükran Çakmak Cevabı:

Adetliyken cinsel ilişkiye girmek yanlıştır. Ciddi enfeksiyon geçirme olasılığınız olur. Ancak hamile kalma olasılığı yok.

bildiğim kadarıyla adetliyken ilişkiye girildiğinde hamile kalma riski hiç olmayacak kadar az o dönemde hamile kalınamayacanı duymuştum

Back