• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba Gebelik mi ,yoksa stres mi

Bikucukani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
22
13
3
32
Merhabalar
Bir arkadaşımız konu açmıştı erken gebelik testi yapmıştı adetine 5 gün kala negatif çıkmıştı bende de aynısı olmuştu..

Çok üzülmüştüm tek çizgiyi görünce , inşallah nasip olur Allahım olmayanlara versin önce diye dua ettim ve konuyu kendi içimde kapatmıştım. Ya da sürekli girip burada konuları okudum 🙈 taktım yani kafama ..

Şimdi ise adetim 7 gün gecikti. Hiç böyle olmamıştı Ya bir gün erken ya bir gün geç adet olurdum.
Yarın 8.gün acaba gebelik mi stres mi 😣
Yarın test alacağım bakalım , benim gibi yaşayan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar
Bir arkadaşımız konu açmıştı erken gebelik testi yapmıştı adetine 5 gün kala negatif çıkmıştı bende de aynısı olmuştu..

Çok üzülmüştüm tek çizgiyi görünce , inşallah nasip olur Allahım olmayanlara versin önce diye dua ettim ve konuyu kendi içimde kapatmıştım. Ya da sürekli girip burada konuları okudum 🙈 taktım yani kafama ..

Şimdi ise adetim 7 gün gecikti. Hiç böyle olmamıştı Ya bir gün erken ya bir gün geç adet olurdum.
Yarın test alacağım bakalım , benim gibi yaşayan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım Belirtilerin var mı peki

Canım Belirtilerin var mı peki
Acaba diyorum burada okuduklarımı mı yaşıyorum psikolojik olarak ama şöyle belirtiler var
-aşırı göğüs hassasiyeti
-kasıklarımda ara ara batmalar oluyor ama uzun sürmüyor kesik kesik
-yaklaşık bir hafta önce saksı kaldırmıştım belimi ağrıtmıştım acayip ağrıyordu ama böyle iki gün var bir gün yok şeklinde ağrı var ( bence saksıdan ağrıyor )
Başka da yok belirtiler böyle 🤷🏻‍♀️

Acaba diyorum burada okuduklarımı mı yaşıyorum psikolojik olarak ama şöyle belirtiler var
-aşırı göğüs hassasiyeti
-kasıklarımda ara ara batmalar oluyor ama uzun sürmüyor kesik kesik
-yaklaşık bir hafta önce saksı kaldırmıştım belimi ağrıtmıştım acayip ağrıyordu ama böyle iki gün var bir gün yok şeklinde ağrı var ( bence saksıdan ağrıyor )
Başka da yok belirtiler böyle 🤷🏻‍♀️
İnşaallah gebeliktendir canım inşallah

Merhabalar

inşallah gebeliktendir 🤲🏼 Sonucunu merakla bekliyorum.

Allah bütün isteyenlere nasip etsin.

Selam bende 1 yillik evliyim bugun baslayan aradan bi bulanti kasik agrisi bel agrisi meme ucu hassasiyeti sizce varmi biseler dua edin lutfen Rabbim herkese nasip etsin

Belirtiler uyuyor ama tecrübeli Kişiler daha iyi bilir 🙏🏼
İnşallah vardır ve bir an önce kendini belli eder bebeğiniz 🤲🏻☺️
Amin insallah
IMG-20200528-WA0011.webp

Merhabalar

test yaptinizmi merak ettim

Back