Acaba Epilepsi mi ?Ne olur cevap yazın

sibel24

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
115
21
42
öncelikle bütün hastalara acil şifalar diliyorum

benimde 6 yaşındaki oğlum pazara gittiğimizde aniden bayıldı sadece kollarında bi kasılma oldu düşme esnasında kafasını çarptı 5 dk yı geçmeyen bi baygınlıktı acil tomografi falan çekildi kafasında bi hasar yoktu ancak doktor epilepsiden şüphelendi o an sanki dünyam yıkıldı şu an hala çok kötüyüm
sonra doktor eeg istedi devlet hastanesine gittim çocugun uyması gerektiğini söyledi 3 kaşık uyku şurubu içti fakat mümkünü yok uyutamadık tam daldı işleme başlanılcak bu sefer o pisikolojiyle uyudugu için hemen uyandı ve hareketsiz durmadığı için çekilemedi saatlerce hastanede uğraştım bu gün çektirebilseydim içimdeki bu şüpheden kurtulcaktım
aranızda küçük çocuguna egg çektiren varmı anesteziyle çekiliyomuş ama onuda doktorumuz önermedi napcam bilmiyorum bu filmide çektirmesem içimde hep bi şüphe kalacak bu arada daha önce hiç bayılma gibi bi durumu yoktu ilk defa oldu
bu arada kocaeli gebzede oturuyorum bana tavsiye edebileceğiniz bi hastane doktor rica ediyorum
işallah temiz çıkar herkese acil şifalar

canim merhaba gecmis olsun,insallah epilepsi degildir ... daha onceden bayilma ve benzeri bi olay yasadimi cocugun birdenbre boyle birseyin olmasi insanin aklina epilepsimi acaba sorusunu getiriyor,EEG hersey cikicak canim , benim bebegim 8 aylik ve 2 ay once epilepsi oldugunu ogrendik tabi dunyamiz yikildi simdi ilac tedavisine baslandi biraz daha iyi ama beyindeki elektriklenme vucudunun tam anlamiyla kullanamamasini sagladi o yuzden fizik tedaviye basladik.. allah yardimcin olsun insallah guzel haberler alirsin canim benim..

bebeğine acil şifalar diliyorum canım
daha önce hiç bayılma olmamıştı ilk defa oldu bugün doktorla konuştum epilepsi diyebilmek için 2. bi nöbet şartmış biraz içim rahatladı yani %95 değil dedi tabi egg yi çektiremediğimiz için insan yine şüphede kalıyo ama allah göstermesin 2. bi nöbet olursa kesin çektircez işallah da olmaz bu gün kan tahlili yaptırdık işallah oda temiz çıkar
allah bütün yavrulara sağlık sıhhat versin analarına babalarına bagışlasın
yavrularımızın güzel yüzü hiç solmasın hepimizin

Çok geçmiş olsun canım eeg çektirmeden önce çocuğu mümkün olduğunca uykusuz bırakmayı dene bence daha iyi sonuç alırsın umarım sonuçlar iyi çıkar tekrar geçmiş olsun

iyisallah korktugun degildir canim,,iyisallah hersey normal cikar,,:Saruboceq:

senin evladinada ve tum evlatlara hep sagliklar diliyorum,,,:Saruboceq:

Daha önce allahıma şükürler olsun ki bu yaşına kadar büyük bi hastalık geçirmedi en ufak bi kaza bile yaşamadık bir anda böyle bi hastalık şüphesi benim dünyamı karartdı sanki yinede şükürler olsunki sadece bi şüpheydi inanındımki şüphesi bile çok ama çok zor
neyseki şimdilik egg gerek kalmadı doktor eğer bir bayılma daha gerçekleşlirse istiycek şimdilik kan idrar tahlililine falan bakıcak

burdan bu hastalıkla mücadele eden bütün insanlara şifa diliyorum annelere özellikle sabır diliyorum

CANIM merhaba...
benim annemde epilepsi hastası ve bu teshis konulalı daha 2 hafta oldu.daha önce birçok dr götürdük psikolojik bayılma dendi ve antidepresan kullanmaya devam ettik.neyse uzatmıyayım.en sonunda başka bir nörologa götürdük EEG çekildi ve EEG sonucu temiz.dr EEG nin temiz çıkması epilepsi olmadığı anlamına gelmez dedi. Beyin MR çekildi ve orda belli oldu epilepsi olduğu.şimdi ilaç kullanıyoruz. bence de epilepsi olması için 2.atak geçirmesi gerekli bence de.umarım yoktur. Rabbim acil şifa versin...:Saruboceq:

ÇOCUK NÖROLOJİ MERKEZİ ve EEG LABORATUARI
Dr. AYDAN ANGAY 0532 286 8285
YeniDoğan - Çocuk - Erişkin Nörolojik Muayene ve
RUTİN EEG - UYKU EEG - TÜM GECE EEG Çekimleri yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…