reyyan nerdesin toprağım ya,malasef canım daha teyze olamadın:))) dün kan buğünde idrar testi yaptım ikiside negatifama çok üzülmedim hazırlıklıydım hatta eşimi ben teselli ettim:)))
hayırlısı artık,en kısa zamanda kalırız ya moral bozmak yok...........
bence protestoya devam et emin ol olumlu sonuç alırsın:))) yada şöyle yap sen daha 1 yıllık evliydin dimi çokta acele etme,eşin dile getirsin bunu ne yapalım ne edelim diye sende bu arada kafandan at bu sorunu,hiç düşünme.
bence bi düşün derim bu fikrimi!!!
slm arkadaşlar .... benim intihap sorunum var ve intihap gebeliğe engelmiş diye duydum ama nekadar doğru orası meçel tabi bana yardım edermisiniz anne olmak istiyorum ama daha olmadı acaba intihabimmı engel aslında doktorum bana intihap için fitil falan veriyo kesiliyo ama bi müddet sonra tekrar başlıyo.
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.
Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
arkadaşalr bunu sitesinden aldım Saraçoğlu'nun ama kullanım şeklini anlamadım ilk 15 gün tamam ama ondan sonra nasıl devam etmeliyiz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?