How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

acaba doğrumu???

kdersiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
90
0
26
İçel Mersin
slm arkadaşlar .... benim intihap sorunum var ve intihap gebeliğe engelmiş diye duydum ama nekadar doğru orası meçel tabi bana yardım edermisiniz anne olmak istiyorum ama daha olmadı acaba intihabimmı engel aslında doktorum bana intihap için fitil falan veriyo kesiliyo ama bi müddet sonra tekrar başlıyo.

doğru biliyorsun canım iltihap gebelige engel,ilaç tedavisi ile geçiyor bol şans bebiş için.

reyyan nerdesin toprağım ya,malasef canım daha teyze olamadın:))) dün kan buğünde idrar testi yaptım ikiside negatif:( ama çok üzülmedim hazırlıklıydım hatta eşimi ben teselli ettim:)))

hayırlısı artık,en kısa zamanda kalırız ya moral bozmak yok...........

reyyan nerdesin toprağım ya,malasef canım daha teyze olamadın:))) dün kan buğünde idrar testi yaptım ikiside negatif:( ama çok üzülmedim hazırlıklıydım hatta eşimi ben teselli ettim:)))

hayırlısı artık,en kısa zamanda kalırız ya moral bozmak yok...........

hayırlısı olsun tatlım çalışmalara devam bu arada eşim maraşlı ben değilim ama olsun sen yinde toprağım de :) inşallah diğer ay hayırlı sonuçlar alırsın.benim pek tadım yok eşime küstüm aşılamayı kabul etmiyor bende onu proteste ediyorum.

bence protestoya devam et emin ol olumlu sonuç alırsın:))) yada şöyle yap sen daha 1 yıllık evliydin dimi çokta acele etme,eşin dile getirsin bunu ne yapalım ne edelim diye sende bu arada kafandan at bu sorunu,hiç düşünme.

bence bi düşün derim bu fikrimi!!!

bildiğim kadarıyla etkiliyo ama çok fazla etkilemiyo,yanlış bilgi vermek istemiyorum ama ilk önce antibiyotik felan veriyolar galiba.sonuç olarak etkiliyo!!!!

bence protestoya devam et emin ol olumlu sonuç alırsın:))) yada şöyle yap sen daha 1 yıllık evliydin dimi çokta acele etme,eşin dile getirsin bunu ne yapalım ne edelim diye sende bu arada kafandan at bu sorunu,hiç düşünme.

bence bi düşün derim bu fikrimi!!!

bilmiyorum çok üzgünüm,sanırım tatile ihtiyacım var doktorun dediği gibi klomene devam yani :(

tatil bana göre acizlik canım lütfen yanlış anlama beni ama onun yerine dik dur,dirençli ol,güçlü ol bırakma kendini olucak de ya,pozitif düşün.çok şükür elin ayağın tutuyo.ben kaçtım canım yarın dvm ederiz eşim gelmek üzere..

üzülmek yokkkkkkkkkk

slm arkadaşlar .... benim intihap sorunum var ve intihap gebeliğe engelmiş diye duydum ama nekadar doğru orası meçel tabi bana yardım edermisiniz anne olmak istiyorum ama daha olmadı acaba intihabimmı engel aslında doktorum bana intihap için fitil falan veriyo kesiliyo ama bi müddet sonra tekrar başlıyo.

Bir yakınımda da çok fazla iltihaplanma vardı.Adet ağrıları yüzünden hastanelik olurdu bekarken.Evlendi yine geçmedi ağrılar.Saraçoğlu'nun soğan kürünü uyguladı.Bu arada da doktorunun verdiği ilaçları kullanmadı.Kürü uygularken ped kullanacak kadar akıntısı oluyormuş.İdrar gibi sökülmüş resmen iltihap.Kür bittikten sonra doktoruna gitti ilaçlar işe yaramış hiç iltihap kalmamış dedi.O ay içinde de hamile kaldı.(Korunduğu halde) Soğan kürünü uygulamalısın.Ama ilaç tedavisi alma yanında.

çok sağolun arkadaşlar peki bu soğan kürünü bana tarif edermisin lütfen bi an önce allahta nasip ederse bebeğim olsun istiyorum:(

Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

arkadaşalr bunu sitesinden aldım Saraçoğlu'nun ama kullanım şeklini anlamadım ilk 15 gün tamam ama ondan sonra nasıl devam etmeliyiz??:emir_bebek:

Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

arkadaşalr bunu sitesinden aldım Saraçoğlu'nun ama kullanım şeklini anlamadım ilk 15 gün tamam ama ondan sonra nasıl devam etmeliyiz??:emir_bebek:

bildiğim adetin 7. günü başalnmalı sonraki 2 ay ise adete 10 gün kala tekarar başlıyorsunuz ve 10 gün süreyle devam ediliyor bende adet olunca başlamayı planlıyorum bol bebişli günler kızlar :)

teşekkürler tariif için çok sağolun mutlak denicem:)ha bu arda bu ayın 17 sine det olucam inş olman-m lütfen bana dua edin anne olmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:))

Back