- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
yediklerine dikkat ettim biraz.Sadece bu cayi mi kullandin yoksa diyet spor vs yaptin mi ?
Allah korusun yaahepsi palavra, sadece su kaybedersin, bıraktığın an geri alırsın, olan böbreklerine olur...
Spora gitmek istiyorum aslinda bulundugum yerde sadece bayanlara ozel var fiyatida cok uygun fakat esim gondermiyor para degil soz konusu olan kilom gayet iyiyms sacmaliyormusum ve spor salonunada yuruyusede gidemezmisim ama bn cok rahatsizim basenlermden o yuzden careyi bitki caylarinda ariyorumİnsanların en büyük hayali hem yiyip hem de kilo almamak. Hem yatıp hem de spor yapmışcasına formda kalmak. Bu tür reklamı dönen zamazingolar da insanlara bu hayali satıyor. İnanmayın, spor ve diyete devam...
Inanmayin. Unlu kisilerin isimlerini kullanarak reklam yapin. Diyet ve spor yapmadan o kadar kilo verilebilecegi kafaniza yatiyormu sizin.Merhaba arkadslar bugun internette gezinirken önume reklam amacli tilya kuru diye bir zayiflama cayi geldi reklam sayfasina girmedim internette arastirdim ibrahim saracoglu tavsiye etmis yag yakimi amacli kullaniliyormus icinizde acaba bu küru uygulayan var mi ? Kullananlarin yorumlarini okudum ama emin olamadim ayda 7 kilo verdim diyenler bile var acaba dogru mu ? Kullanan var mi ?
Böyle bir konuda bile izin veren mercii olabiliyor eşler öyle mi? Salona gidemiyorsanız, çıkın dışarıda yürüyün, olmadı açın bilgisayardan zumba falan yapın, ip atlayın. Ayrıca spor sağlık için elzem, illa kilolu olmak gerekmiyor.Spora gitmek istiyorum aslinda bulundugum yerde sadece bayanlara ozel var fiyatida cok uygun fakat esim gondermiyor para degil soz konusu olan kilom gayet iyiyms sacmaliyormusum ve spor salonunada yuruyusede gidemezmisim ama bn cok rahatsizim basenlermden
Allah korusun yaa
Kafama yatmadigi icin yazdim buraya bndeInanmayin. Unlu kisilerin isimlerini kullanarak reklam yapin. Diyet ve spor yapmadan o kadar kilo verilebilecegi kafaniza yatiyormu sizin.
O kdar cok olumlu yorum yapmis ki kullananlar acikcasi okuyunca cazip geldi ama kafama pek yatmadgi icn konu actimdüşünsene böyle şeyler gerçekten işe yarasa dünyada obezite diye bir sorun kalır mıydı?
insanlar canını riske edip ameliyat olur muydu?
yiyip içip çayla zayıflardık
bunlarn hepsinin temel mantığı aynı, bol bol ödem atma ve barsakları çalıştırma, dolayısıyla tartıda eksi görüyorsnuz ama sadece bikaç kilo... hepsi bu...
O kdar cok olumlu yorum yapmis ki kullananlar acikcasi okuyunca cazip geldi ama kafama pek yatmadgi icn konu actim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?