• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba dogru mu?

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Merhaba arkadslar bugun internette gezinirken önume reklam amacli tilya kuru diye bir zayiflama cayi geldi reklam sayfasina girmedim internette arastirdim ibrahim saracoglu tavsiye etmis yag yakimi amacli kullaniliyormus icinizde acaba bu küru uygulayan var mi ? Kullananlarin yorumlarini okudum ama emin olamadim ayda 7 kilo verdim diyenler bile var acaba dogru mu ? Kullanan var mi ?

ben yaptım bir aya yakın.bir iki kilo farketti.sonra geri aldım.
sağlık açısından çok faydalı kuşburnu ıhlamur çiçeği ve altın otundan olusuyor metopolizmayi hizlandiriyormus.
galiba yanında spor felan yapmak lazım direk çayla olmuyor:)) uzun vadede metopolizmayi hızlandırır ise yarayabilir ama ayda 7 kilo gibi şok bir etki olmadı bende:110:

Doğru olduğunu sanmam bu kilo işi biraz hormona genetiğe bağlı mesela ben dünyayı yesem kilo almam annem hiç yemesin alır ve veremez böyle şeylere para vermek yerine özel bir hastaneye gidip diyetisyen e görünseniz ya da spor merkezlerine kilo vermek için gidince haftalık aylık yeme içme programı bile ayarlayanlar var emin olun daha faydalı olur öyle şeylerle kilo verilseydi kimse kilolu olmazdı.
Bünye meselesi yani ben bir ara kilo da 55 i gördüm ama sürekli oturduğum ve sınav stresi yaşadığım bir dönemdi sonra bir ayda gitti hepsi 40 kilo kaldım yine o dönem de sadece meyve gibi limon tükettim ve sürekli maden suyu içiyordum bilinçli yaptığım bir şey değildi kışa girdiğimiz için hasta olmamak için limon yiyordum maden suyunu da o dönem mide rahatsızlıklarım için günde bir tüketiyordum sonra onların kilo verdirmiş olabileceğini annem söylemişti

Bitki çayları masum olmuyor her zaman. Iclerindeki maddeler vücudunuza zarar verebiliyor.

Bu tarz çayları doktora danışmadan kullanmak cahilce bir hareket.

İnsanların en büyük hayali hem yiyip hem de kilo almamak. Hem yatıp hem de spor yapmışcasına formda kalmak. Bu tür reklamı dönen zamazingolar da insanlara bu hayali satıyor. İnanmayın, spor ve diyete devam...

Geçenlerde bir sanatçı vefat etmişti ölümünü buna benzer bişeylerle ilişkilendirmişlerdi
Resmî olarak açıklanmadı sanırım ama ilgili olabileceği haber konusu olmuştu Boğaz tutmadan verilen kilo başka yerden götürüyor
Oyüzden itibar etme derim

Sadece bu cayi mi kullandin yoksa diyet spor vs yaptin mi ?
yediklerine dikkat ettim biraz.
zaten çay zayifrlatacak psikolojisiyle istahin kesilmiş hissine kapılıp az yiyebilirsin.
şartlanmış oluyorsun bir nevi.
çok hızlı sonuç bekleme zaten sağlıklı da değil o kadar hızlı kilo kaybı.
spor yapıp hafif bir diyet yanında uygularsak daha çok etkisini görürsün büyük ihtimal.

hepsi palavra, sadece su kaybedersin, bıraktığın an geri alırsın, olan böbreklerine olur...

İnsanların en büyük hayali hem yiyip hem de kilo almamak. Hem yatıp hem de spor yapmışcasına formda kalmak. Bu tür reklamı dönen zamazingolar da insanlara bu hayali satıyor. İnanmayın, spor ve diyete devam...
Spora gitmek istiyorum aslinda bulundugum yerde sadece bayanlara ozel var fiyatida cok uygun fakat esim gondermiyor para degil soz konusu olan kilom gayet iyiyms sacmaliyormusum ve spor salonunada yuruyusede gidemezmisim ama bn cok rahatsizim basenlermden o yuzden careyi bitki caylarinda ariyorum

Merhaba arkadslar bugun internette gezinirken önume reklam amacli tilya kuru diye bir zayiflama cayi geldi reklam sayfasina girmedim internette arastirdim ibrahim saracoglu tavsiye etmis yag yakimi amacli kullaniliyormus icinizde acaba bu küru uygulayan var mi ? Kullananlarin yorumlarini okudum ama emin olamadim ayda 7 kilo verdim diyenler bile var acaba dogru mu ? Kullanan var mi ?
Inanmayin. Unlu kisilerin isimlerini kullanarak reklam yapin. Diyet ve spor yapmadan o kadar kilo verilebilecegi kafaniza yatiyormu sizin.

Spora gitmek istiyorum aslinda bulundugum yerde sadece bayanlara ozel var fiyatida cok uygun fakat esim gondermiyor para degil soz konusu olan kilom gayet iyiyms sacmaliyormusum ve spor salonunada yuruyusede gidemezmisim ama bn cok rahatsizim basenlermden
Böyle bir konuda bile izin veren mercii olabiliyor eşler öyle mi? Salona gidemiyorsanız, çıkın dışarıda yürüyün, olmadı açın bilgisayardan zumba falan yapın, ip atlayın. Ayrıca spor sağlık için elzem, illa kilolu olmak gerekmiyor.

Allah korusun yaa

düşünsene böyle şeyler gerçekten işe yarasa dünyada obezite diye bir sorun kalır mıydı?
insanlar canını riske edip ameliyat olur muydu?
yiyip içip çayla zayıflardık :KK66:
bunlarn hepsinin temel mantığı aynı, bol bol ödem atma ve barsakları çalıştırma, dolayısıyla tartıda eksi görüyorsnuz ama sadece bikaç kilo... hepsi bu...

düşünsene böyle şeyler gerçekten işe yarasa dünyada obezite diye bir sorun kalır mıydı?
insanlar canını riske edip ameliyat olur muydu?
yiyip içip çayla zayıflardık :KK66:
bunlarn hepsinin temel mantığı aynı, bol bol ödem atma ve barsakları çalıştırma, dolayısıyla tartıda eksi görüyorsnuz ama sadece bikaç kilo... hepsi bu...
O kdar cok olumlu yorum yapmis ki kullananlar acikcasi okuyunca cazip geldi ama kafama pek yatmadgi icn konu actim

İnternet satışlı (duyulmamış) ürünleri kullanmayın, eğer çay ise istediğiniz novateatox size öneririm, yahut lina bitki çaylarını (diyetisyenler öneriyor) eczanelerden satın alabilirsiniz.
En kötü gidin zencefil alın ve birazda limon sabahları sıcak suya katın bunları için.
En doğal yöntemleri uygulayın. Verdiğiniz paraya da yazık, alamayacağınız sonuca da

O kdar cok olumlu yorum yapmis ki kullananlar acikcasi okuyunca cazip geldi ama kafama pek yatmadgi icn konu actim

o yorumların hepsi fake, resimler de fake, insanların kişisel bloglarından ya da zayıflama sayfalarından fotolarını çalıp kullanıyorlar.
mesela meşhur bir mamacı var, defalarca kez instagramda takip ettiğim arkadaşların resimlerini kullandıkları için dava edildiler, ama hala kullanmaya devam ediyorlar.

Back