How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

acaba dogru mu yaptım?

disciplina06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
119
0
26
Ankara
öncelikle merhabalar hepinize hanımlar
benim reglim çooook feci bir şekilde düzensiz ve üstelik acayip agrılı , 2.5 ay regl olmadıgımı biliyorum dr.a gidicektim ama sınavlardı okuldu üniversiteydi hazırlıktı falan filan derken erteledim hep
yarın için etlik zübeyde hanım kadın doğum dan jinekoloji bölümünden online randevu aldım, yani jinekolojiden almam gerekiyodu değil mi?
eğer yanlış ise randevumu iptal ettiricem

ikisi aynı şey aslında cnm. hastane ayırmışmı ki ikisini?
neyse kafanı karıştırma kadın doğumdan almışsın. doğru yani.değiştirmene gerek yok;)

ikisi aynı şey aslında cnm. hastane ayırmışmı ki ikisini?
neyse kafanı karıştırma kadın doğumdan almışsın. doğru yani.değiştirmene gerek yok;)
öyle körü körüne almadım randevumu biraz araştırma falan yaptım ama randevu almaya bi girdim doktorların karşısında branşı yazıyo adolesan, menopoz, tüp bebek, jinekoloji fln fln vardı en mantıklısı jinekoloji geldi aldım ama dedim insanların hakkına girmeyim yanlışsa iptal ediyim
neyse ben çokkkk teşekkür ederim cevabınız için (:

öyle körü körüne almadım randevumu biraz araştırma falan yaptım ama randevu almaya bi girdim doktorların karşısında branşı yazıyo adolesan, menopoz, tüp bebek, jinekoloji fln fln vardı en mantıklısı jinekoloji geldi aldım ama dedim insanların hakkına girmeyim yanlışsa iptal ediyim
neyse ben çokkkk teşekkür ederim cevabınız için (:

doğru yapmışsın merak etme.geçmiş olsun bu arada:34:

Back