- 17 Aralık 2015
- 530
- 707
- 53
Merhaba hanımlar bilenler lütfen bana yardımcı olun .bu benim 4. Tüp bebek denemem ilki hiç tutmadı 2. 2aylıkken kalp atışı olmadığı için alındı 3. Olan kimyasal gebelik oldu. bu mayis 23te 5. Gün embiryosu transferi oldum başta herşey normaldi 4.gün pembemsi akıntı geldi sonraki gün daha pembe 3 damla geldi diğer gün kahverengiye döndü bir sonraki gün k.rengi devam etti doktor iyi veya kötü bişey diyemem testten önce dedi test günü
9.gün 266
11.gün 595
15.gün 3380 çıktı ama bu kahverengi akıntılarım hiç bitmedi bazen köyü bazende açık olarak devam etti dün hiç yokken bugün çok açık şekilde devam ediyor.. bu arada iki tüpümde yok dış gebelik sadece tüpte olmuyor biliyorum neden böyle oldu hiç anlamış degilim bana bi yol gösterin kese için 1 hafta daha beklemem gerekmiş ama aklım allak bullak oldu.binlerce konu okudum artık aklım almıyor..
9.gün 266
11.gün 595
15.gün 3380 çıktı ama bu kahverengi akıntılarım hiç bitmedi bazen köyü bazende açık olarak devam etti dün hiç yokken bugün çok açık şekilde devam ediyor.. bu arada iki tüpümde yok dış gebelik sadece tüpte olmuyor biliyorum neden böyle oldu hiç anlamış degilim bana bi yol gösterin kese için 1 hafta daha beklemem gerekmiş ama aklım allak bullak oldu.binlerce konu okudum artık aklım almıyor..