• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba by olabilir mi?

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
slm arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve eşimin ailesini hiç sevmiyorum onlarda beni sevmiyorlar hatta görmek istemiyorlar biliyorum allahtan eşimde ailesini hiç sevmiyor gerçekten sevilecek insan değiller her neyse aslında çok kötü şeyler olmadı aramızda ama 1 yıldır hiç görüşmüyoruz işimizde olmaz ama ben onların bana büyü yaptıklarından şüpheleniyorum eşime dedim evet benim annem yapar bana daha öncedende yaptırmıştı deyince hemen bir medyumun sitesine girdim çünkü onlar benim evime hiç gelmediler nasıl yapabilirlerki baktım siteye resimdende olabiliyormuş bide büyü yapılan kişide olanlar ne diye baktım aynen eşimle bende olanlar yazıyor şok oldum nasılmı şüphelendim büyüden her işimiz ters gidiyor güzel bir kapı açılmıyor gelecekten umudumuz yok ölsekte kurtulsak diyoruz halbuki birbirimizi çok seviyoruz zaten eşimle aramda hiçbir problem yok sadece yaşadığımız olumsuzluklar bıktırdı bizi birgün gülsek eğlensek mutlaka 1 2 gün sonra canımızı acıtacak birşey oluyor
kızlar acaba nasıl öğrenebilirim büyü yapıldığını yapıldıysada ne yapabilirim bi bilginiz varmı allaha sığınıyorum elbette ama büyüden kurtulmanın başka yolları varmı.....

kendisine büyü yapılan insan büyü yapıldığını anlayamazki canım.böyle şeylerle kendini bunaltma bence.sıkıldığınızda çıkın gezin arkadaş ortamına takılın geçer sıkıntınız.

Eşinizle aranızda sorun yokmuş, işleriniz ters gidiyor anladığım kadarıyla, büyüye suç yükleyeceğinize işlerinizde yapmış olabileceğiniz hatalara baksanız. Neden olumsuzluklar olunca hemen büyü diyorsunuz anlamıyorum.
Sizi çekemiyorlarsa aranızı bozmak için yaparlardı büyüyü. Bakın eşimle iyiyim diyorsunuz öyleyse neden ısrarla olumsuzlukları başkalarının üstüne yüklemeye çalışıyorsunuz ki.
Medyum siteleri yerine daha mantıklı düşünüp yapmış olabileceğiniz hataları düzeltip doğru kapıları açabilirsiniz. Kaldı ki insanların hayatında her şey daima güllük gülüstanlık değil, kötü ve zor günlerde oluyor. Sorumlusu eşinizin ailesi değil, büyü de değil. Daha mantıklı olup böyle şeylere takılmayın.

Buyuyu yapan kisinin daha mutsuz olmasi gerekiyo. Bu kisi size buyu yaptirmissa, maalesef onu ileriki donemlerde hicte hos seyler beklemiyo. Saglik problemi yasayabilir, ayrilik olabilir, evde huzursuzluk olabilicek hersey olabilir.. ama bu kisinin uzuldugune siz sait olucaksiniz bi sekilde.

Eger buyu yaptirdigini dusunuyosaniz bi hocaya okutturun kendinizi derim ben. En azindan kafanizdaki bu huzursuzluk yok olur.

Back