- Konu Sahibi Ellibirincikisi
slm arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve eşimin ailesini hiç sevmiyorum onlarda beni sevmiyorlar hatta görmek istemiyorlar biliyorum allahtan eşimde ailesini hiç sevmiyor gerçekten sevilecek insan değiller her neyse aslında çok kötü şeyler olmadı aramızda ama 1 yıldır hiç görüşmüyoruz işimizde olmaz ama ben onların bana büyü yaptıklarından şüpheleniyorum eşime dedim evet benim annem yapar bana daha öncedende yaptırmıştı deyince hemen bir medyumun sitesine girdim çünkü onlar benim evime hiç gelmediler nasıl yapabilirlerki baktım siteye resimdende olabiliyormuş bide büyü yapılan kişide olanlar ne diye baktım aynen eşimle bende olanlar yazıyor şok oldum nasılmı şüphelendim büyüden her işimiz ters gidiyor güzel bir kapı açılmıyor gelecekten umudumuz yok ölsekte kurtulsak diyoruz halbuki birbirimizi çok seviyoruz zaten eşimle aramda hiçbir problem yok sadece yaşadığımız olumsuzluklar bıktırdı bizi birgün gülsek eğlensek mutlaka 1 2 gün sonra canımızı acıtacak birşey oluyor
kızlar acaba nasıl öğrenebilirim büyü yapıldığını yapıldıysada ne yapabilirim bi bilginiz varmı allaha sığınıyorum elbette ama büyüden kurtulmanın başka yolları varmı.....
kızlar acaba nasıl öğrenebilirim büyü yapıldığını yapıldıysada ne yapabilirim bi bilginiz varmı allaha sığınıyorum elbette ama büyüden kurtulmanın başka yolları varmı.....