Söz Kesimi acaba bu elbiseler söz için uygun mudurrr??

angelanil

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
4.817
71
358
İstanbul
sonunda kararımı verdm kızlar ve bunu aldımmm
ayakkabıyı da bunlardan birini seçicem büyük ihtimal 2.si olur

[video=youtube;qTq98QsywN0]http://www.youtube.com/watch?v=qTq98QsywN0[/video]
kızlar bu yaz erkek arkadaşmla kendi aramızda sadece ailelerin katıldığı bi söz merasimi yapmayı düşünüorz..simdiden biraz araştırma yapıyım dedm ama kendime uygun hiç bişi bulamadmm çok fazla abiye tarzı seylerden hoşlanmam kendime de yakıştrmam zaten ev ortamında da çok uygun görmüorm yaza uygun güzel bi elbise arayışndaym bakalm..bu konuyu özellkle açıorm ki bol bol elbise rsimleri paylaşıp fikir alalım en güzelini bulalımm
simdilk bunlar hoşuma gitti ama uygunmudur bilemiorm bol bol fikirlerinizi bekliorm kızlarrrr
daha şık seyler bulursanız eklemekten çekinmeyin bol fotolu bi konu olsn

Eki Görüntüle 350497 Eki Görüntüle 350498
Eki Görüntüle 350499 Eki Görüntüle 350505
Eki Görüntüle 350500 Eki Görüntüle 350501
Eki Görüntüle 350502 Eki Görüntüle 350503

Son düzenleme:
bende 3.yü ve sonuncuyu beğendim kızlar en çok
gerçi diğerleri de modifiye edilip güzel seyler ortaya çıkarılabilir malum dekolteleri fln var ama alınca extra işlem yaptırmak da istemem..yarn satıldıkları mağazada incelicem denicem bakalm nasıl olcaklar:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

Nilişimm snn zevkini az-çok bilioorm balım ben en çok bunu yakıştırdımm sana, hem klasikk hemm modaa:) Hoş bi duruşu varr, sen de çıtı pıtısınn zaten çookk hoşş olurrr gibi geldiii

tşk ederm cnm..
resmdeki benm kızlar:)) alıcağım sey bana uygun olabilmeli öle çok etli butlu bi hatun deilmdir
aceba elbisenin üstünü nasıl hareketlendirebiliriz kızlarr..fikir verin bakalmm..kendisi straplez olduğundan acaba çapraz gecen bi şifon mu olsa etekleriyle aynı kumaştan..neler yapılabilir sizce

Son düzenleme:
kızlar benimde 13 mayısta eve yapılacak hem isteme hem nişan
bu tarz bişeyler bakıyorum,sizede fikir olsun

ah şu en sondakini bi bulabilsemmm

seçtiğin model çok güzel,eminim sana da çok yakışır. bu arada o önü kısa arkası uzun olan modelin markasını öğrenebilirmiyim canım ben de mezuniyet için böyle bir şey arıyorumda

seçtiğin model çok güzel,eminim sana da çok yakışır. bu arada o önü kısa arkası uzun olan modelin markasını öğrenebilirmiyim canım ben de mezuniyet için böyle bir şey arıyorumda

cnm bunlarn hepsi forewer new'den.. o model daha yok türkiyede avusturalya sitesnden aldm bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…