• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba bozuldu mu suphedeyim

derser2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
11
1
3
Malatya
herkese selamlar,
simdiye kadar Allah ve benim aramda kalan bir sirrimi payladmak istiyotum. bu brnim icin cok utanc verici, vicdan hissettirici. fakat aylaraklimda vr kalbimde suphr olarak tasiyacagima buraya yzim brlki evli ablalarimdan bi akil veren olur diye dusundum. nisanlimla bir iliski yasadm. herseyi sonuna kadar goturmedik ilk geceye birakalm dedik ve sadece on sevismeyle yetindik. tabiki simdiki aklim olsa hayatta yapmam. cahillik deyin seytan vesvesesi diyin ne derseniz diyin. mesele su ki sevismeden sonra brn dogruldum ve sirtimi yatagin basucu olur ya oraya koydm sigara ictm. sonra kalkinca bi baktm bir damla kan var. normal sartlarda evet zarin yirtilmis derdiniz fakat soyledigim gibi icime gitmedi partnerim. heralde insan icine gitince hissediyodur oyle degil mi?. hadi ben hissetmedim diyelim hic aci flan da duymadim. bununla birlikte icimi ferahlatacak birsey daha var, brn o gun son adet gunumdeydm, ondan dolayi kan gelmisdir diyorum. hem ayricada iliskiden dolayi kan gelse taaa yatagin yukarisinda nr isi var , hemencik brnim yattigim yere akip grlmez miydi ? ay bilemiyirum ya acaba brn cok mu kutuntu yapyim bu meseleyi ,yoksagercekten de brn hisseymedim de icine girdi de ondan dolayi mi geldi bilmiyorum. crvap verebilecek olan var mi Allah rizasi icin.

Bence bozulmamistir, adetim son gunu oldugu icin olmuştur . Icin rahat olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki siz evli misiniz acaba ? ablacim. seyi merak ediyorum , erkek icine girince hissediyo muyuz. bu konuyla alakali cok sey okudum. zarin vajinanin 2-3 cm ilerde oldugunu da ogrenince iyicr suphelerim artti. dedim yoksa ucu girdi de brn mi hissetmedim.

Korkma olmamıştır bişi.. Hissederdin Girmiş olsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyle kolaymi olup bitmiyor hissederdin korkma bisey yok asla camasirini cikarma😉

Saglik ve afiyette kal 🌹

Bence bozulmamistir canim o kadar kolay degil o isi halletmek;) ben yeni evliyim ondan soyluyorum boyle girse kesin hissederdin
Ama olayin psikolojik boyutuyla ilgili olarak uzulecegin hicbir seyi yapma canim

Back