kızım 50 günlük 2 gün önce az emmeye başladı en az 5dk en fazla 13 dk emiyor ondan önce enaz 15 en fazla 20 emiyordu. vede kaka yapmamaya başladı gazınıda çıkarmakta çok zorlanıyor saatlerce masaj yapıp pışpışlıyorum. 2 gün önce akşama kadar yapmadı ama akşam ve gece çok yaptı hoş o gün 15 dk emdiğide oldu ondandır. dün hiç 15 dk emmedi hep 10 dk anca zorlayarak tamamladım vede hiç kaka yapmadı öğlenden akşama kadar devamlı kucakta pışpışlanmak istedi gaz için gecede gazını çıkartıktan sonra uyudu sabah oldu hala kaka yapmadı gazını çıkarmakta zorlanıyor az emiyor rahat olduğu müddetçede uyuyor..
kendi yorumum az emdiği için kaka yapamıyor (sütümde var yok değil ki..) vede gazında zorlanıyor diye düşünüyorum. sizce bebeğimin nesi olabilir çok emmesi için ne yapabilirim. acil yardım edin.... yoksa bu durum normal mi..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kendi yorumum az emdiği için kaka yapamıyor (sütümde var yok değil ki..) vede gazında zorlanıyor diye düşünüyorum. sizce bebeğimin nesi olabilir çok emmesi için ne yapabilirim. acil yardım edin.... yoksa bu durum normal mi..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: