• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba bir hastalk m bu ? ok fena!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

Zeyno90

Ziyaretçi
Hanimlar,bugünlerde kendimde birseyler fark ediyorum...
Nasil anlatsam daha önce böyle birsey yoktu bende...
Erkek arkadasim benden ayrilmak istedigini söyledi ve ayrildik.Bir ay oldu.
Ama o günden beri...Bende söyle birsey basladi.
Örnek vereyim,mesela sag elim bir yere carpiyor,sonra ben sol elimide isteyerek oraya carpiyorum.Yada diyelim sag elimle kumandayi aliyorum kanallara bakiyorum sonra sol elimede kumandayi almak istiyorum.Yani sag veya sol tarafima ne olduysa aynisini diger tarafimlada yapmak istiyorum.Hatta gecenlerde kardesim sol ayagima vurdu,sag ayagimada vur dedim.Yani kendi istegimle bi daha vur dedim.Yani her iki tarafta ayni seyleri yasamazsam,böyle bi acayip oluyorum sinirlenirim bozuluyor.Ayrildigimdan beri bu böyle,acaba beni terk etti diye mi böyle oldum.
Böyle bir hastalik varmi ? Denge bozuklugu mu bilmiyorum.Ama cok fena,sag kolum bir yere sürtünüyor dayanamiyorum sol tarafta mecbur sürtünmeli...

Bence bir dr gözükün derim hastalık mı bilemem ama erkek arkadaşınızdan ayrılmanız o anda tepki vermeyişiniz sonradan psikolojil olarak sizi etkilemiş olabilir bilemiyorum ama en iyi çözüm dr dur

Bence bir dr gözükün derim hastalık mı bilemem ama erkek arkadaşınızdan ayrılmanız o anda tepki vermeyişiniz sonradan psikolojil olarak sizi etkilemiş olabilir bilemiyorum ama en iyi çözüm dr dur

Evet dogru. Ayrilmak istiyorum dedigi anda ben pek tepki veremedim,tamam ayrilalim demekden baska birsey yapamadim.Cok yipratti beni ondan ayrilmak agladim günlerce,ama eskisi kadar cok aglamiyorum artik.
Doktor kismina gelince benimde aklima geldi,ama nasil söylesem bir psikologa gitmeye cekiniyorum acikcasi...Biliyorum cahillik bu benim yaptigim,fakat nedense bir psikologa gitmeyi kendime yakistiramiyorum.

Evet dogru. Ayrilmak istiyorum dedigi anda ben pek tepki veremedim,tamam ayrilalim demekden baska birsey yapamadim.Cok yipratti beni ondan ayrilmak agladim günlerce,ama eskisi kadar cok aglamiyorum artik.
Doktor kismina gelince benimde aklima geldi,ama nasil söylesem bir psikologa gitmeye cekiniyorum acikcasi...Biliyorum cahillik bu benim yaptigim,fakat nedense bir psikologa gitmeyi kendime yakistiramiyorum.

Neden öyle düşünüyorsun ki normal sağlıklı her insanın aslında her 3 ayda bir gidip konuşması gerek aslında ben öyle yapıyorum mesela bence denemelisin çok yakınına anlatamadığın herşeyi seni tanımayan yabancı birine analatmak daha kolay ve daha sağlıklı çünkü tarafsız bakıyor sana konuşmalarda bu yönde olunca bakış açın daha iyi oluyor bence yakıştırmamazlık yapma ve git ne kaybedersinki :1hug:

bundan başka böyle durumlar da var mı? hayatını ne derecede etkiliyo bu durum? ya ayrıca neden bi doktora gitmeye çekiniyorsun ki grip olunca doktora gitmeye utanıyor musun? bu da öyle bişi işte utanacak çekinecek bi durum yok..

Son düzenleme:
bundan başka böyle durumlar da var mı? hayatını ne derecede etkiliyo bu durum? ya ayrıca neden bi doktora gitmeye çekiniyorsun ki grip olunca doktora gitmeye utanıyor musun? bu da öyle bişi işte utanacak çekinecek bi durum yok..

baska durum yok aslinda,birtek ayrildik diye üzülüyorum,bide bu iste,bütün bununla ugrasiyorum,hatta bunlari yazarken bile,tuslara basarken bazen bastigim bir tusa öteki parmakla bi daha basiyor,hey allahim,dedigim gibi her firsatta her dakika her saniye,yaptigim hareketleri tekrarlamak zorunda kaliyorum,bilmiyorum,piskologa gitsem,önce bana bu aski unuttur derim,ama bilmiyorum nedense gitmek istemiyorum,yakistiramiyorum maalesef kendimi,hani benim bir psikologluk sorunum yok diyorum kendi kendime.

bence gitmelisin ama psikoloğa değil psikiyatriste okb olabilir çünkü daha da ileri boyuta gelip hayatında bezmeden git ayrıca dediğim gibi kendine yakıştıramayacak bi durum da yok her insan hasta olabilir miden ağrıyınca gitmeye utanıyor musun?

ewed ttLım bence de okb bu ...bende de daha farkLı bi çesidi war doktora qttm iLaç tedawisine basLadım .. ama hiç bi faydasını qörmuom o ayrıı((: yine de bence sen bi qit qörün(:

Back