- 3 Ağustos 2015
- 464
- 380
- 32
Bende gorsellik icim degil sadece bebegim olsun diye zayif olmak istiyorum esim bazen kiziyor ben seni boyle de seviyorum istersen 100kilo ol benim icin hic degismeyecek diyor ama kilo olnca bebegmz olmuyobende de kilo var canım spor yapıyorum diyet falan önce 85 kiloydum şuan 74 kiloyum ama yeme me baksan daha fazla vemem gerekti adetim sökmüyor ki ben bunu kadın doğumcuylada diyetisyenle de paylaştım dedim benim derdim görsellik değil tamamen bebek için kadın doğğumcu dedi po hastalarında hep vardır bu problem bu kilonda iyi kiloyu sorun etme dedi ama ben yinede ne kadar gitse o kadar fayda eder diyorum ama çok zor gidiyor kilolar
Ben de bu ay kendımı zayıflamaya verip bebek fikrinden bır surelıgıne uzaklasmayı dusunuyorumBende gorsellik icim degil sadece bebegim olsun diye zayif olmak istiyorum esim bazen kiziyor ben seni boyle de seviyorum istersen 100kilo ol benim icin hic degismeyecek diyor ama kilo olnca bebegmz olmuyobu ay bebegi hic dusunmucem askine zayiflamaya calisacam onu dusuncem ne zaman olursa olacak artk beklicezz
Aynen belki kafamizdan atarsak hic beklemedigmz anda olur belli mi olur..Ben de bu ay kendımı zayıflamaya verip bebek fikrinden bır surelıgıne uzaklasmayı dusunuyorum
Öyle. Tabii :) mutlaka yazıcam canımCinsiyetini yaz mutlaka zamanı gelince
evet o haplardan sonra bünyenin eski haline gelmesi baya zaman alıyor diyolardı..
Rabbim nasip etsin yeter ki ilaçlar vesile canım..
Pes etme nolur hemen tup bebek yaparsn elbet. Ama hirs yapalm zayflayalm yapabilriz hersey meleklerimz icin zayflaylm belki kendn olurValla bugünkü doktor dan sonra ne zayıflama ne bişey yoruldum artik ya bana diyo direk tüp bebek yap femera ilac etki etmedi 10 mm mis yumurta
Amin inşallah arkadaşım sağol desteğin için..
Bizi bizden başkası anlamaz zaten..
İnan en yakınımdaki akrabalarımla bile bu kadar
derinden konuşmadım hiç bu konuyu..
Sizlerle ama çok rahat derdimi paylaşabiliyorum..
Yanımdakiler çok sorgucu, herşeyin en iyisini onlar biliyo havasındalar..
Ben de buna sinir oluyorum..
Rabbim ol diyecek ki olacak..
Allahım inşallah sana da bana da isteyen herkese nasip eder..
Doktorunu degistir sende baska doktor doktora git..ya tabiki insan başka şeylerlede meşgul oluyor ama kontrole gidiyorum ilk gidişimde ilk defa tedaviye başlamışım tüp bebek diyo gelde kafanı takma insan tüp bebeği de yapar ama herşeyin sırası var önce bir süre tedavi göreyim olmaz sa zaten insan yapar tüp bebeği benim bir kaybım var kalbi atmıyordu kürtaj olmak zorunda kaldım o zaman nasıl kaldım o zaman diyorum bende doktor psikolojimi bozdu ya
hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun..sağlıklı evlatlar nasip etsin fakat bu kadar çok yıpratmayın kendinizi belkide olmaması daha hayırlıdır..
akışına bırakın... aklınızı başka şeylerle meşgul edin..
Rabbim ne kadar güzel bir mesaj bu.. okuduklarımın en güzeli.. Merhametlilerin en merhametlisi olan Rabbim evinizi bereketlendirsin, evinizi daha dünyadayken cennet yapmışsınız maşallah.. ne büyük sevap, eminim harika bir anne olacaksınız siz, bebeğiniz çok ama çok şanslı.. Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin, ne desem ne yazsam size bilemiyorum.. Allah sizden razı olsun inşallah..Öncelikle çok geçmiş olsun.
benim de kistler yüzünden tek yumurtalığım alındı, diğeri için hormon haplarına devam, yaş erken diye almak istemiyor doktor menepoz ve beraberinde kemik erimesi vs nedeniyle... 25 yaşından beri uğraşıyorum kadın hastalıklarıyla, önce kanser başlangıcı ardından kistler... kullandığım ilaçlarla hem sinir sistemim mahfoluyor hem de, 30 kilo aldım...
hiç tüp bebek denemedim, çünkü rahmimin büyük bölümü alındığı için taşıyıcılığım yok zaten...
ama anne olucam ben, üstelik de kızıma kavuşmama çok çok az kaldı inşallah. Odası hazır, beşiği hazır, oyuncaklarını, havlularını falan aldım, kızımı beklyorum...
Anne olmanın tek yolu doğurmak değil arkadaşlar, bu kadar dertle yıllardır cebelleşirken bile asla anne olamayacağım demedim, sadece zamanını bekledim. ve zamanı geldiğinde evlat edinmeye başvurdum. ve bayramdaan sonra heran telefon bekleyin dendi en son geçen hafta... şimdi son sürrat eksiklerini tamamlıyorum kızımın...
evet belki ultrason resimleri yok elimde veya hiç kalbinin atışını dinlemedim, yada içimde hareketlerini hissetmedim... ama hareketlerini, kalp atışını yüreğimde hissediyorum ben. biyolojik değil belki ama o benim öz be öz kızım ve ben onun gerçek annesiyim, eşim gerçek babassı...
eğer yüreğinizde anne olma için yeterli cesaret varsa, belki sadece eşinizle ufak bir kaçamak yaparak veya ilaç vs tedavisiyle, olmadı tüp bebekle veya da evlat edinme ile anne olabilirsiniz.
Yüreğinizden geçen şekilde umarım anne olursunuz ama o olmazsa da aklınızın bbir köşesinde olsun diye yazmak itedim.
İsteyen herkesin kucağı dolsun, evi şenlensin inşallah :)
ya tabiki insan başka şeylerlede meşgul oluyor ama kontrole gidiyorum ilk gidişimde ilk defa tedaviye başlamışım tüp bebek diyo gelde kafanı takma insan tüp bebeği de yapar ama herşeyin sırası var önce bir süre tedavi göreyim olmaz sa zaten insan yapar tüp bebeği benim bir kaybım var kalbi atmıyordu kürtaj olmak zorunda kaldım o zaman nasıl kaldım o zaman diyorum bende doktor psikolojimi bozdu ya
Allah yardımcımız olsun şifamızı bebişlerimizi versin inşallah... Ne zor Dr Dr gezip çare aramak,inşallah tez zmnda hamile kalırsın cnm bnm, tüm isteyenler tabi...eşimde diyor canım soraydın ilki nasıl oldu o zaman diyeydin diyo bugün başka doktora gidiyorum eşimle gidicez bakim o ne dicek canım son çare tüp bebek derse biraz kendimi toparlar yaparım
hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun..sağlıklı evlatlar nasip etsin fakat bu kadar çok yıpratmayın kendinizi belkide olmaması daha hayırlıdır..
akışına bırakın... aklınızı başka şeylerle meşgul edin..