Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

İcimdeki butun duygulari yazmissin buraya ben cok kotuyum :-(

Cok guzel anlatmıssınız

Rabbim Enyalios kardeşimizin duasına icabet et, sen Rahmasın Rahimsin merhametlilerin en merhametlisisin. Ona katından bir çocuk bağışla, tıpkı daha önce Zekeriya'ya bağışladığın gibi. Zekeriya "Rabbim sana dua etmek de hiç mahrum olmadım" demişti, sen bizi de sana ettiği dualardan mahrum olmayan kullarından eyle. Hamd Alemlerin Rabbi olan Allah'a aiitir. O Zekeriya'ya Yakup'u bağışladığı gibi sana da Yusuf (a.S) gibi güzeller güzeli, iffet abidesi, babasının göz nuru olacak devletli bir evlat bağışlasın inşallah kardeşim. 1 Fatiha okudum Rabbim katında kabul buyursun inşallahuteala. AMİN

Kız mı erkek mi istiyorsunuz bilmiyorum canım ama kalbime erkek doğdu o an.. En doğrusunu Allah bilir, hayırlısı olur inşallah

Sağol canım Allah razı olsun dua ederken Rabbimizin merhametine vurgu yapalım inşallah ayetlerle,dua edelim, Kura'ani dua edelim, meal okumanızı tavsiye ederim canım, Rabbim sizin de dualarınızı katında kabul etsin inşallah. Önemli olan kalbimiz, kelimeler teferruat aslında..

Yok daha henüz iki aylık sabret mutlaka zamanını bekliyorsun ayırmam duamdan merak etme :)

bende dün akşam çok ağladım çok üzüldüm hiç anne olamicakmışım gibi bir his geliyor bazen oturup öylecene ağladım baya dolmuşum demek bu ay ilk kez tedaviye başladım ama umudum yok yolun çok başındayız hiç böyle olmamıştım tedavinin etki etmiceğini iyi gelmiceğini düşünüyorum neden dir bilmiyorum kendi kabım dar geldi bana

Kotu dusunme kotu olmasin bende daha dun negatif sonuc alinca karalar bagladim ama bosuna cunku Allah verecek zamani biliyor ve sabrimizi siniyor. Sabret ve dua et. Benim 19aydir yumurtalarm gelismiyor gecen ay kontrle gittim esimle dedik yine basa donecez bi baktk doktor dedi 1 tane yumrtan baya buyumus dedi hic ummuyorduk emin ol bebeklerimzde ummadigmz anda gelip annlerini sevindrcek. Bnm teysem 3yil denedi olmadi gittim 1 ay yaninda kaldim bebegi hic dusunmedi sonra dedi galiba adet olacam aradan 3gun gecti tv izlerken icinden test yapmak gecti bi bakti hamile nasi sok oldu anlatamam. O duygu daha guzel bence bi anda

sabırla imtihan ediliyoruz sanki ben bir ara klomene başladılar doktor dedi cvp vermiyor 6 ay omega 3 iç öyle gel dedi polikistik over var bende tedaviyi falan silmiştim kafamdan öteki ay hamile olduğumu öğrendim günüm de 17 gün falan geçmişti eşimin ısrarı üstüne test yaptım hatta bulantı falan olunca sonra kaybettim bebeğimi 2 aylıktı kalbi atmıyordu düşük başladı kürtaja aldılar hemen üstüne 4 ay geçti şimdi yine başladım tedaviye bebeğim bırakmasaydı beni doğuma çok az kalmış olacaktı içime köz koyuyorlar sanki bazen dolup patlıyorum çok üzücü şimdi tekrar başa döndük yarın kontrol var ben hiç umutlu değilim sürekli olumsuz şeyler ounca beklenti olmuyor ne bileyim işte böyle

Kiyamam sana canim benim ya uzulme Vardir Allahin bildigi ki olmamistir. Simdi olacak insallah sen inan yeter ki dua et. Bende pkoluyum hemde cook ileri derecede
Dusun 50kiloydim bu hormon ilaclarindan dolayi 60kilo oldm belki daha fazla ve pko kiloyu sevmez o zaman ben umudumu tamamen tuketim kilomdan dolayi olmaz diyimm uzulme tamammi Allaha sigin sana harka bi bebek vercek insallah. Hepimiz buraya hamileyiz yazacaz bi gunn..

YÜCE YARADAN ALLAH bazen sevdiği kullarının sesini daha fazla duymak istermiş,hüzünlü kullarını daha çok severmiş, dert verir kendisine yönelmemizi istermiş,peygamberler neler çektiler ,bir de bunları düşünelim teselli bulalım inşallah

bende de kilo var canım spor yapıyorum diyet falan önce 85 kiloydum şuan 74 kiloyum ama yeme me baksan daha fazla vemem gerekti adetim sökmüyor ki ben bunu kadın doğumcuylada diyetisyenle de paylaştım dedim benim derdim görsellik değil tamamen bebek için kadın doğğumcu dedi po hastalarında hep vardır bu problem bu kilonda iyi kiloyu sorun etme dedi ama ben yinede ne kadar gitse o kadar fayda eder diyorum ama çok zor gidiyor kilolar

Ne güzel dedin, sevdiği kullarının sesini duymak istermiş Rabbim...
Dualarımızı duyuyor, bizi imtihan ediyor sadece..
Sabır gerekli, sağol arkadaşım..
Tesellimiz hep olsun inşallah. .

Yok daha henüz iki aylık sabret mutlaka zamanını bekliyorsun ayırmam duamdan merak etme :)
Cinsiyetini yaz mutlaka zamanı gelince
evet o haplardan sonra bünyenin eski haline gelmesi baya zaman alıyor diyolardı..
Rabbim nasip etsin yeter ki ilaçlar vesile canım..

Kız mı erkek mi istiyorsunuz bilmiyorum canım ama kalbime erkek doğdu o an.. En doğrusunu Allah bilir, hayırlısı olur inşallah

Rabbim sağlıklı bir evlat versin, erkek kız fark etmez canım..
Ettiğin dualar için çok sağol, inan çok samimi buldum seni.
Burada duyacağımız cümleler çok önemli bizler için..
Çünkü bir tane bile olsa, "dayan sabret!" diyen bir ses, bir cümle arıyor insan..
Bi de benim gibi yakınlarından destek görmeyenler için,
daha bir değerli oluyo bana inan..
Hayırlı gecelerin olsun, selam ve dua ile...

A asya01 Dayan canım, bir zamanı var.. Sen de zor şeyler yaşamışsın..
Kaybın için üzüldüm, yumurtaya can veren mevlam elbet bizlere de evlat nasip edicek..
Sadece biraz daha sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…