Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

Aynı durumu dün yaşadım eşim teselli ederken daha çok Ağladım... İnşallah gelecek ay Sevinçten ağlarız cnm, üzülme demiyecem bende yaşıyorum çünkü
Msjini yeni gordum kusura bakma. Aynen o tesellu ettikce benim daha da aglayasim geliyor bidr sebeklik yapiyor hem guluyorum hem agliyorum delirdim iyice. Amiinn insallah diger ay Rabbim yuzumuzu guldurur..

Ayni soruyu ben de sorar oldum daha yolun basindayim halbuki.. yeni ogrendim pkolu oldugjmu ve bi umutsuzluk bi karamsarlik aldi beni sormayin :KK43: Allah hepimiz hakkinda hayirlisini versin diyecek bir sey kalmiyor.

Amin canım polikistik over benim ki kadir gecesinde ellerimi açıp yarabbim önce benden daha çok isteyenlere yıllardır evlat hasreti işe yanıp tutuşanlara sonra hayırlı ise bana da bir evlat nasip eyle diye dua ettim ve ilk defa o gün kafamı tamamen boşalttım ramazan ayında hamile kalmışım o yoğunlukta hiç aklıma getirmedim sonra bayramda öğrendim ve şok oldum hem kistim var hem doğum kontrol hapını yeni bırakmışım inanamadım kalp atışını duyana kadar ama çok şukur ki duyduk onuda rabbim sanada bir an evvel nasip eylesin inşallah
doğum kontrol hapı kullanan pcoslularda gebe kalması daha kolay oluyor :)

canım bende dün adet oldum çok ağladım ya burda da teselli ettik birbirimizi,rüyamda burnumu temizliyodum,çok afedersiniz temizledikçe sümük geliyodu şimdi rüya tabirlerinden anlamına baktım :KK70:
Rüyada Sümük Çıkarmak
Mutluluk verici haberler almak ve büyük bir heyecan duymak anlamına gelir. Rüya sahibi için sıkıntı ve sorunların bitmesi, hayatta en çok istenilen şeylerin Allah tarafından rüya sahibine lütuf edilmesi şeklinde yorumlanır.
Rüyada Sümük Temizlemek
Rüya sahibine müjdeli bir haber verileceği anlamına gelir. Yani rüya sahibi kadınsa anne olacak, erkekse baba olacak demektir. Bu haberin müjdecisi de bir doktordur.

Bende hastaneden geldim bu ayda negatf catlatma ignesi bile ise yaramadi. Nasi agladim biliyo musunz esim diyo aglama biri ölmüs gibi agliyorsn dunyanin sonu degil olacak elbet diyor ama olmuyor iste uzulmemek elde degil. Cok kotuyum kendimi 22 yasinda cökmüs hissediyorum yasimi yasayamiyorum Allahim nolur bize yardim et
canım üzme kendini bukadar bak yaşında küçük 1 yıllık evlisin teselli edecek çok şeyin var,Allah sana ,bana her isteyene nasip etsin inşallah

canım üzme kendini bukadar bak yaşında küçük 1 yıllık evlisin teselli edecek çok şeyin var,Allah sana ,bana her isteyene nasip etsin inşallah
Bende oyle goruyordum hep ruya emzirdim kac kere ruyamda ama cikmadi. Aynen ilk bi uzuldum ama saolsun esim beni teselli edince rahatladimm. Allahim hepimize en kisa zamanda nasip etsin insallah...

_Verda_ _Verda_ cnm benım tek tek okudum tüm yorumları hemde :KK43: we bnde dayanamadım süzüldü yanaklarımdan :KK43: Rabbim bilir her seyın zamanını dıyecek bısey yok.dua dua dua...sadece dua...

_Verda_ _Verda_ cnm benım tek tek okudum tüm yorumları hemde :KK43: we bnde dayanamadım süzüldü yanaklarımdan :KK43: Rabbim bilir her seyın zamanını dıyecek bısey yok.dua dua dua...sadece dua...

Oy kıyamam kader arkadaşım benim,
üzülme ağlama, ben de çok ağladım..
Ama yapacak bir şey yok, sabredip beklemekten başka...

gokhanin_askisi33 gokhanin_askisi33 Sen de sabret canım, bir zamanı var bak 22 yaşındasın daha.. Ben 28..
3 senedir uğraşıyorum, bir arkadaşım 7 sene sonra kavuştu bebeklerine, hem de ikiz kızları oldu..
Sen sabreyle, mükafatı güzel olacaktır eminim. . :KK66: :KK200:

canım bende dün adet oldum çok ağladım ya burda da teselli ettik birbirimizi,rüyamda burnumu temizliyodum,çok afedersiniz temizledikçe sümük geliyodu şimdi rüya tabirlerinden anlamına baktım :KK70:
Rüyada Sümük Çıkarmak
Mutluluk verici haberler almak ve büyük bir heyecan duymak anlamına gelir. Rüya sahibi için sıkıntı ve sorunların bitmesi, hayatta en çok istenilen şeylerin Allah tarafından rüya sahibine lütuf edilmesi şeklinde yorumlanır.
Rüyada Sümük Temizlemek
Rüya sahibine müjdeli bir haber verileceği anlamına gelir. Yani rüya sahibi kadınsa anne olacak, erkekse baba olacak demektir. Bu haberin müjdecisi de bir doktordur.
Sumuk filan ic acici degilmis ama anlami pek guzelmis kiz hadi hayirli haberler seni sumuklu seni :-)

Amin canım polikistik over benim ki kadir gecesinde ellerimi açıp yarabbim önce benden daha çok isteyenlere yıllardır evlat hasreti işe yanıp tutuşanlara sonra hayırlı ise bana da bir evlat nasip eyle diye dua ettim ve ilk defa o gün kafamı tamamen boşalttım ramazan ayında hamile kalmışım o yoğunlukta hiç aklıma getirmedim sonra bayramda öğrendim ve şok oldum hem kistim var hem doğum kontrol hapını yeni bırakmışım inanamadım kalp atışını duyana kadar ama çok şukur ki duyduk onuda rabbim sanada bir an evvel nasip eylesin inşallah

Amin inşallah bade vera:KK66: Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Cinsiyet belli mi?
Böyle gebe kalanlar yazınca daha bir umutla bakıyorum geleceğe, kendim için bir örnek olarak görüyorum, pko'lu anneleri..
Kafadan atmak lazım bazen oluyo bazen olmuyo..
Allah kerimdir...
Sen duandan ayırma bizleri..

aynı soruyu ben de kendıme soruyorum. ıkı hafta sonra bır yıllık evlı olucam .dokuz aydır denıyoruz. ama yaş 37 oldugu ıcın hep gec kalıyorm ya olmazsa stresı yaşıyorum.yırmı yıldır tıkır tıkır ısleyen adetım uc aydır sapıttı su an ılac kullanıyorum ama tam olamıyorum.bu arada esım hazıranda varıkosel amelıyatı oldu eylulde tekrar test yaptırıcaz acaba duzeldı mı stresı .yanı ben de rahat olamıyorum anlayacagın .

Geçmiş olsun canım eşinin ameliyat sonrası sonuçları iyi çıkar inşallah..
Stresten oluyo adet düzensizlikleri bazen, kafana çok takma..
Doktor tedavilerini aksatma tabii, ama istersen biraz ara ver..
Kafada bitirmek gerekiyo bazen, bak buradaki bütün arkadaşlar bunu savunuyo..

X