acaba bende normal bir iliski sürdürecekmiyim?

Sevilyaman123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
25
22
Selam Kizlar,
kendimi boslukta hissediyorum. Bir hafta önce nisanlimdan ayrildim, okuyan bilir icinde Yalanlar dolanlar olan bir iliskiyi bitirdim. Suan kendimi cok yanliz hissediyorum acikcasi.

Simdiye kadar hic bukadar cagresiz degildim. Bir taraftan insanlarin hakkimda konusmasi, bir taraftan ailemin üzülmesi beni gercekten cok yoruyor. Hayatima yeni birnini nezaman alir, alirmiyim bilmiyorum. Bosluk varmis gibi hayatimda. Simdiye kadar hep etrafimda bir sürü insan vari, simdi ise kimse yok.

Nasil birdaha sevebilirim ki?

1 hafta daha cok yeniii. zamana bırakın. Zamanla o cevre gider baska cevre gelir. Baska insanlar baska baska size deger veren insanlar gelir karsiniza cikar. Siz yeterli hayati kendinize zindan etmeden zamana birakin.

Selam Kizlar,
kendimi boslukta hissediyorum. Bir hafta önce nisanlimdan ayrildim, okuyan bilir icinde Yalanlar dolanlar olan bir iliskiyi bitirdim. Suan kendimi cok yanliz hissediyorum acikcasi.

Simdiye kadar hic bukadar cagresiz degildim. Bir taraftan insanlarin hakkimda konusmasi, bir taraftan ailemin üzülmesi beni gercekten cok yoruyor. Hayatima yeni birnini nezaman alir, alirmiyim bilmiyorum. Bosluk varmis gibi hayatimda. Simdiye kadar hep etrafimda bir sürü insan vari, simdi ise kimse yok.

Nasil birdaha sevebilirim ki?
çaresiz değilsiniz.. kendinize biraz zaman verin mümkün olduğunca bu konuyla ilgili konuşmayın sürekli hatırlamayın bence

X