Selamlarr saçma bir konu ile geldim ama bu konuda fikir almam gerekmiş gibi hissediyorum üstünde durmamam gereken bir konu ama işte merak
İkinci dereceden bir kuzenim var ben 19 kendisi 25 yaşında.Sık diyalogumuz da yok birkaç yılda bir görürüm kendisini ziyaretlerde denk geliriz sadece.Geçen aylarda sosyal medyadan sabah 6 7 gibi alakasız bir anda nasılsın diye yazmıştı şaşırdım çünkü konuşmuyoruz bile.Ben de ayıp olmasın diye cevap verdim fakat ghostlandım.Çok sinirime gitti geri dönmeyeceksen ne diye yazıyorsun diye düşündüm.Sonrasında takipten çıkardım zaten umrumda değil dedim.Bu olaydan 1 ay sonra “lütfen konuşalım beni yanlış anlama” isimli hesap bana istek attı.Güldüm birisi benimle dalga geçiyor diye düşündüm isteği ellemedim bile.Aylar geçti akraba ziyaretlerinde kendilerinin evine gitme durumumuz oldu haliyle onunla da aynı ortamda bulundum.Karşılamada olmasına rağmen hiçbir şekilde tokalaşmadı sadece uzaktan baktı bana ben de görmemişim gibi davrandım diğer kişilere ayak uydurdum.Neyse herkes oturma odasına geçti ben mutfakta oturuyordum kendisi de gelip karşıma oturdu nasıl olduğumu üniversite kazanıp kazanmadığımı sordu ama sanki baş başa kalmamızı bekliyor gibiydi diğer kişiler varken benimle konuşmuyordu.Ben de kısa kısa cevap verdim ama her detayını sormaya başladı üniversitede nereyi düşündüğümü niye orayı düşündüğümü vs.Tatlı vardı masada yesene dedi teşekkürler abi yemiyorum dedim peki dedi.Birkaç dakika geçti niye yemiyorsun çok güzel ye bak diye ısrar etti ben de istemedim sağol dedim.Kahve hazırlıyorlar sana da yapıyorum diyor istemiyorum diyorum sen de hiçbir şey yemiyor içmiyorsun ya diyor.Kendince samimiyet kurduğunu düşündü muhtemelen.Sonrasında yaşadığım yerin gezilecek mekanlarını sayıp sen buraları biliyor musun diye sordu bilmiyorum dedim nasıl bilmezsin ben bile biliyorum dedi.Sohbet biraz beni rahatsız etti uzatma çabasındaydı çünkü.Kalktıktan sonra bana bakarak aileme “bir gün sizin oraya da geliriz gezmeye” dedi.Sizce ben mi kafamda kuruyorum bana göre gereksiz samimiyet kuruyor tam da kuzen gözüyle bakmıyormuş gibi hissediyorum ne düşünüyorsunuz?
Not:Kendi kendime tribe girdiğimi düşünmüyorum her cevaba açığım ama lütfen agresif cevaplar vermeyin kişi ile aramda aktif bir samimiyetin de öncesinde pek bulunmadığını göz önünde bulundurun.Belki yaşım gereği olayları farklı görüyor olabilirim ama bu akraba diye rahatsız hissetmeyeceğim anlamına gelmiyor.

Not:Kendi kendime tribe girdiğimi düşünmüyorum her cevaba açığım ama lütfen agresif cevaplar vermeyin kişi ile aramda aktif bir samimiyetin de öncesinde pek bulunmadığını göz önünde bulundurun.Belki yaşım gereği olayları farklı görüyor olabilirim ama bu akraba diye rahatsız hissetmeyeceğim anlamına gelmiyor.

Son düzenleme: