Acaba belirtiler neyi gösteriyor acill bakar mısınız!??

Cnarrr3525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
937
255
53
26
Kızlar merhaba daha öncede yazmıştım bu sefer tekrar tekrar yazmak istedim benim son adet tarihim 8 kasım bat a 3 gün kaldı fakat çok fazlalaşmaya başladı kasık ağrım ve sadece sağ kasıkta eğilince ve ani hareket edince oluyor aynı zamanda akıntım azaldı ve göğüslerim yürürken ve elleyince çok ağrıyor aşırı hassaslaştılar ve çok sık idrara çıkıyorum son olarakda belimde ağrıyor sizce hamilelik olabilir mi?

Olabilir hamilelik belirtilerine benziyor. Üç gün kalmış regle. Sabahki idrarinizla test yapsanız silkte olsa çıkar bence

Gececiyim uyuyup kalktıktan sonra da yapsam olur dimi arkadaşlar ay inşallah öyledir son testim kaldı onuda yapayım bari

Kabiz olan da var ishal olan da canım bilemiyorum
Yaptım az önce testi ama herzamanki gibi negatif ağlıyorum şuanda çok kötü oldum ama midemde bulanıyor anlamadım ben bu işi Allahım banada nasip etsin artık Çok korkuyorum akdeniz anemisi var bende hiç olmicakmış gibi geliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…