kortos krem basur için iyi geliyor ama basur olup olmadığınızı doktor daha iyi bilir.
merhaba bebeqysl..
basur olup olmadıgını sanırım kendin anlaman çok zor. çünkü bende yaklaşık 4 aydır wc de acı çekiyorum ama basur mu var yoksa fissür mü bilmiyorum. iki hastalığında belirtileri birbirine çok benziyor. bende muayeneden çekindiğim için sağlık ocağına gittim,anlattıklarımdan yola çıkarak doktor basur başlangıcı dedi ama net bişey yok ortada. hiç kanamam olmamıştı,2 gündür dayanılmaz acı ve kan var :/ muayene ve kesin teşhis şart :/
ya geliba bende de var basur
iki haftadır çekiyorum aşğı yukarı
kontrol ediyorum kanama yok kabızlık sonucu oldu galiba
meme olayıda yok ama tuvalet te çok cnm ya ve uzun bir süre popomun üstüne oturamıyorum aklım fikrim hep orda ben gidecem geçmezse
şimdi ahmet marankinin bir yazısını okudum saf zeytin yağı sürün makata dio akşam deneyecem
öncelikle gecmis olsun aynı sikayetler annemde de vardı- karında şişkinlik, kabızlık, ağrı gibi- doktora gittik kolonoskopi yapıldı ve kalın bağırsağında polipler bulundu. tedavisi yapıldı ve simdi sorun yok. her kabızlık poliptir diyemeyiz ama bir gastroloji uzmanına göstermende fayda var.
bebeqysl..basur için doktora gideceksen genel cerraha veya proktoloji uzmanına görünmen gerek. ama diğer sindirim sistemi rahatsızlıkların için bir gastroloji uzmanına görünmen gerekir.
bebeqysl bir de tuvalet esnasında acı,ağrı,kanama,jilet kesiği hissi gibi şeyler oluyor mu ? tuvaletten sonra da bir süre ağrı-sancı oluyor bende. sende de var mı böyle problemler?
ben kabız olmasam bile tuvalete çıkarken canım acıyo son zamanlarda,bende de hiç kanama olmamıştı bu hafta 2 kez oldu :/
bağırsaklarını düzene sokman şart. ben her sabah kalklınca koca bir bardak su içiyorum. önceden meyve-sebze yemezdim ama şimdi meyve-sebzeden baska bişey yememeye dikkat ediyorum. gün içinde kuru kayısı-kuru incir gibi şeyler yemeye çalış. Ve,armut bende çok işe yarıyo sende dene umarım sende de işe yarar.. Bir de İbrahim Saraçoğlu yemeklerden 15'er dk önce 1 yemek kasıgı kadar taze dereotu öneriyor basur için,bagırsakları da yumusatıyo sanırım bunu da deneyebilirsin. Allah hepimize acil şifalar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?