Tsk ederim içimi rahatlattiniz bende biopsi yaptirdim yarın çıkacak ama işte insan ister istemez korkuyor sizinki Kistik nodulmuydu yokasa sıcak veya soğuk nodül muydu azda olsa kanser riski insanı ürkütüruyorGebelik yaşamadım ama bende de tiroid nodülü var ilk kez biopsi yaptırdım bişey çıkmadı bi süre sonra baktım öncekine göre daha fazla büyümüş tekrar biopsi istediler tekrar yaptırdım bişey çıkmadı yani tiroid nodüllerinde korkulacak bişey yok günümüzde hemen hemen herkeste olan bişey içiniz rahat olsun
Çok tsk ederim annenize de çok geçmiş olsun bende 3 yil once kızıma hamileyken öğrendim biopsi yaptilar bakalım yarın ne cikcak içim içime sigamiyor inş temiz cikarAnnemde de vardı. Kardeşimin doğumundan sonra farketmişti. Sonuçları temiz çıkmıştı. Bir süre sonra da kendiliğinden kayboldular. Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun babanıza suan hamile diilim atom derken bu konuları hiç bilmiyorum nasıl ameliyat olmadan iyilestimi babanız bende netten okuduğum tiroid bezlerini aliyorlarmis kanserli çıkarsa başka bir yoluda varmiAllah korusun kötü huylu çıksa bile korkmayın. Benim babam tiroid kanseri oldu çok şükür atlattı. Doktoru eğer kanser olucaksam tiroid kanseri oluyum çünkü geçiyor ve öldürücü değil demişti. 1 kere atom aldı babam iyileşti hamdolsun. Ama gebelikte atom olur mu bilmiyorum o konuda yorum yapamıycam bilgim yok. Siz içinizi ferah tutun ibşallah tertemiz çıkıcak, kötü çıkıcak diye bir şey yok. Çok geçmiş olsun bebişiize ve size sağlık dilerim.
Ameliyat oldu evet o bezleri alıp kanserli hücreleri tamamen temizlediler ameliyattan kısa bir süre aonrada atom tedavisi gördü yani radyaayonlu ilaç veriyolar 1 kere aldı onuda çok şükür. Ama atom alınca 1 ay kadar insanlardan uzak surması gerekti. Çamaşırları, tabakşarı, bardakları vs hep ayrı oldu ayrı odada kaldı. Ameliyat olalı 5 sene oldu sanırım nüksetmedi çok şükür. Allah korusun eğer sonucunuz sıkıntılı çıkarsa hiç korkmayın evet sıkıntılı olucak çok az ama allahın izniyle atlatılmıycak bir şey değil emin olun.Çok geçmiş olsun babanıza suan hamile diilim atom derken bu konuları hiç bilmiyorum nasıl ameliyat olmadan iyilestimi babanız bende netten okuduğum tiroid bezlerini aliyorlarmis kanserli çıkarsa başka bir yoluda varmi
Çok tsk ederim ameliyatı kolay oldumu hemen toparlandimiAmeliyat oldu evet o bezleri alıp kanserli hücreleri tamamen temizlediler ameliyattan kısa bir süre aonrada atom tedavisi gördü yani radyaayonlu ilaç veriyolar 1 kere aldı onuda çok şükür. Ama atom alınca 1 ay kadar insanlardan uzak surması gerekti. Çamaşırları, tabakşarı, bardakları vs hep ayrı oldu ayrı odada kaldı. Ameliyat olalı 5 sene oldu sanırım nüksetmedi çok şükür. Allah korusun eğer sonucunuz sıkıntılı çıkarsa hiç korkmayın evet sıkıntılı olucak çok az ama allahın izniyle atlatılmıycak bir şey değil emin olun.
Çok tsk ederim bilginiz için inş birsey cikmazKistik olanlar genelde iyi huyludur ama buyumesi ve çoğalması kötüye işaret. Ama merak etmeyin bu kanser bile olsa tedavisi kolay oluyor hani kötünün iyisi.
Tsk ler sizinki iyi huylumuyduBenım de basıma geldı 13 tane vardı hatta ameliyat oldum ben tiroid beziyle bırlıkte hepsını aldılar gecmıs olsun :)
Evet iyi huylu yıne de gönderdiler patolojiye ama bır sey cıkmadıTsk ler sizinki iyi huylumuydu
Çok tsk ederim bilginiz için inş birsey cikmaz
Birazdan gidicem hayırlısi bu gece hiç uyumadim ssitrestenİnşallah. Bizi de bilgilendirin sonuç çıktıktan sonra
Evet kistik nodüldü üstelik büyük bir kistin içinde küçük küçük kistçikler vardı biopsi olduğunda içindeki sıvıyı çektikleri için küçüldü tekrar eski halini alması gerekirken çok şükür bidaha eski haline dönmedi şuan dokunuyorum elime hiç bişey gelmiyoTsk ederim içimi rahatlattiniz bende biopsi yaptirdim yarın çıkacak ama işte insan ister istemez korkuyor sizinki Kistik nodulmuydu yokasa sıcak veya soğuk nodül muydu azda olsa kanser riski insanı ürkütüruyor
Evet sonuc çıkmış gösterdim şükürler olsun ki temiz altı ayda bir kontrol dedi ultrasyonla büyüyüp küçük mesine göre bakcaklarİnşallah. Bizi de bilgilendirin sonuç çıktıktan sonra
Sevindim canım geçmiş olsunEvet sonuc çıkmış gösterdim şükürler olsun ki temiz altı ayda bir kontrol dedi ultrasyonla büyüyüp küçük mesine göre bakcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?