Acaba Bana Ne Oldu???

ozgekrd

evrimdışı
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
3.299
271
Merhaba arkadaşlar
benim aklım inanılmaz karışık ve bir yanıt bulamıyorum sizden yardım istiyorum:nazar:
benim adetim 22 ocakta geldi ve bende bebek isteyen birisiyim bu bağlamda adetten 8 gü sonra denemelere başladık..
Benden dün kahverengi akıntıdan da fazla kanama desem kanama değil bir şeyler geldi 2 3 kere ama damla şeklinde falan değil daha fazla dün merdivenlerde ayağım kaydı ve hafif bir şekilde düştüm :çok üzgünüm: neyse sağ kasıkta bir ağrı hissediyorum
hamile olma ihtimalim varmı kafam inanılmaz karıştı:uhm:
ilk denemede olmaz diyenler olursa diye söylüyorum daha önce bir kerelik yanlışlık sonucu gebe kalmıştım ancak anembriyonik gebelik yaşadım 1.5 yıl önce
lütfen bana yardım edin karmakarışık oldum test alsam hamile bile olsam negatif çıkar buna benzer durum yaşayan var mı aranızda:uhm::uhm::uhm:

canım benim hemen doktora git o dediğin kahverengimsi akıntı yerleşmede olabailir başka bişeyde bide düşmüşsün hemen git bence

eğer 22 0cakta olduysan idrar testiyle sonuçalamazsın diye düşünüyorummm...... ayın 30unda denemelere başladıysanız şu 4 gün içerisinde bu belli olmazz...kantestide sonuç vermezz ayın 10 unda idrar testi yada kan testi yaptır cnmm...kanamanın sebebi yumurtanın çatlamış olması olabilir...yani biraz sabretmen gerekiyo tatlımm...

özgem kuşum .. beraber regl olduk tatlım biliyosun sen . ondaan sonra yumurtlama dönemi ne daha yeni giriyosun .. ve geçen ay böyle bi niyetin daha yoktu ve korunuyodun galiba ...benmi yanlış biliyom bebişim ....
eger geçen ay korunuyosan bu daha hamile kalma ihtimalin yok bence ...tabi kesin bişi söylenemez hemen ama..
bide senın geçen aylarda yaşadıgın o kahverengi lekelerin verdı tadevin tam olmamış olabilir ve tekrarlaya bilir canım .. bencede sen gene doktora gitve herşayi anlat . egerki intagaplanma geçmediyse canım tadavini ol o hamile kalmana engel olabilir . bitanem .. hevesini kırmak istemiyorum . sen en yakında doktora görün vakit kaybetmeden .....

test deneme bence özgecim,içinin rahat etmesi için bir kadın doğumcuya gidebilirsin,ama ultrasonda oda birşey göremeyecektir,sadece senin içini rahatlatacak şeyler söyleyebilir canım,bence yapabileceğin şey sabredip beklemek,adet günün muhtemelen,17 şubat felan olacaktır günün geçerse test yaparsın,ve dr. a gidersin,hamile olabilirsinde olmayabilirsinde,çok ümitlenme,ama yoksada önümüz aylarda muhakkak hamile kalırsın canım ,acele etme bence...seni seviyorum tatlım...yine bişey soracak olursan ben hazırım,bak aeben de bilir bu konuları onda 3 bebiş var.

yerlesme kanamasi olabilir canim..ilk defada hamilelik olabilir..ben 1 bucuk yil korunup ..ilk denemede hamile oldugumu ogrendim..insallah hamilesin.

ve özge hamileeeeeeeeeeeeeeeeee...........................................

X