acaba arkadaşlar ?

tuxgxbaa

elif sena'm hoşgeldin....
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
228
1
42
arkadaşlar bayağıdır giremiyodum siteye çok şükür artık giricem...bugünlerde hasta oldummu olucammı diye deli tavuk gibi dolaşıyorum ortalarda....acaba hamielik varmı diyorum bu sabah test yaptım tek çizgi ama hala hasta olmadım...önceden bir düşüğüm olduğu için göğüslerim hassaslaşmıştı o zaman....ama şimdi yok yalnız acayip belim ağrıyor ve kasıklarımada zaman zaman ağrı vuruyor...ayın 27 sinde hasta olmam lazımdı...bugün 31 i ....mide bulantım falan yok...ne dersiniz arkadaşlar sizce hamişlik varmı acaba?lütfen cevaplarmısınız.....senağlamasenağlamasenağlama

canım inşallh hamişsindir.seni çok iyi anlıyorum şu an.benim de aynı belirtilerim var kasıklarım da batmalar ve belimde ağrı..ama benim adetime 2 gün var daha.senin hamiş olma ihtimalin daha yüksek çünkü eğer normal bir adet düzenin varsa 4 günlük gecikme hamilelik için baya sevindirici..

tşk. ya çok stresli bir durum ya allah herkese sabır versisn...sanada inş. hamişizdir beşik kertmesi yaparız ne dersin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…