- 7 Kasım 2021
- 36
- 17
- 37
-
- Konu Sahibi Esklianneadayi
Merhabalar, sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum 9 aylık hamileyim doğum her an her dakika olabilir, aslına bakarsanız mutlu bir evliliğim var gibi görünüyor ama eşim ben hamile kaldıktan sonra benimle arasına bir mesafe koydu 6.aydan sonra cinsel hayatımızı bitirdi(korkuyorum bahanesiyle), her akşam sigara almaya gidiyorum diye gidip en az yarım saat 1 saat dışarıda zaman geçirmeye başladı,telefon elinden düşmez oldu ve nereye gitse telini hep yanında götürdü, ben rahat edeyim diye yatakları ayırdık bunu ısrarla bana o teklif edip durdu.Az önce de yatak odamıza girdiğimde teliyle oynuyordu ne yaptığını sordum instagramdaydim dedi ama değildi.Özetle sizce aldatılma belirtileri mi bunlar? Kondurmak istemiyorum ama...
Evet evet cidden herseyi üzerinize yıkmaya hazirlar sorumluluk almak zor geliyor, herseyi halleden birinin olması da işlerine geliyor. Gözlemlemeye devam edicem umarım onun ki de benim ki gibi dönemsel sıkıntılardan kaynaklıdırŞu zamanda naz yapmayacaksınız da ne zaman yapacaksınız.Erkeklere bir kere ben herşeyi kendim hallederim imajı verince maalesef herşeyden elini eteğini çekiyorlar.Bırakın yapması gerekenleri yapsaydı o da babası sonuçta tek baçına olmadı ya bu çocuk.
Kocanızın hareketlerine gelince şüphe uyandırıcı gözlemlemeye devam edin.
Ben fazla kilo aldım ve geceleri çok tuvalete kalkıyorum. Yatakta adamı epey sıkıştırmaya başlayınca ayırdık, çünkü önüme ve arkama yastık koyuyorum ancak öyle rahat edebiliyorum hâl böyle olunca yer kalmadı cancağzımaNeden yatak ayırıyorsunuz?
Yaa kimi erkekler böyle oluyormuş ama benimki göbeğime dokunamıyor mesela korkuyorum diyorBaşlarda korkusunu anlayışla karşıladım ama kadın doğum uzmanım herhangi bir sıkıntı yok ilişkiye girmek konusunda hatta doğuma yardımcı demesine rağmen, benimde bunu eşime dile getirmeme rağmen hala benden kaçacak delik arıyor
Siz bu aksam yatağa cagırın ,korkuyorum dıyın . Daha önce cagırmıstınız degıl mı ? Korkuyorum derseniz bahanesi olmaz hem mecbur gelır. Bebek doğduğunda yatak odasında bırlıkte olun ,o işe gıdıyor dıye ayrı yerde yatmasn,uykusu bölünür vs hiç düşünmeyin,sürecin parçası olsun yenıden yatağa alışsın. Oluyor böyle şeyler bır cogumuz yaşadı. Yanlız degılsınız.Bizde sarılıyoruz opusuyoruz ondan ötesi olmuyor işte , yeri geliyor üzerime düşüp seviyor bebeği seviyor , yeri geliyor sanki ben yokmuşum hatta karısı değil de elmişim gibi buz gibi soğuk davranıyor. Dengesiz haller