• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı Vermeyen Epilasyon Aleti Varmı? Önerilerinizi Bekliyorum..

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Bayanlar kendime yeni bir tane epilasyon aleti almak istiyorum.. Cildim cok hassas tüylerimi alırken cok fazla acı veriyor..Tamamen acı vermesede acıyı en aza indiren bir ürün biliyormusunuz..Epilasyon Aleti olarak önerebileceginiz bir ürün yada makina varmı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

ben philips marka epilatör kullanıyorum seramik diskli
hem tüyleri inceltiyor zamanla (demir metaryaller kılı uyarıyormuş ama seramikte böyle bir etki yok ,ençokta bunun için aldım bu ürünü) birde diğer kullandığım markaya nazaran daha az acı hissettiğimi farkettim ilk kullanışta bile..
buz hazneli olanlarıda var sanıyorum philipsin
nette bi araştır istersen

ben philips marka epilatör kullanıyorum seramik diskli
hem tüyleri inceltiyor zamanla (demir metaryaller kılı uyarıyormuş ama seramikte böyle bir etki yok ,ençokta bunun için aldım bu ürünü) birde diğer kullandığım markaya nazaran daha az acı hissettiğimi farkettim ilk kullanışta bile..
buz hazneli olanlarıda var sanıyorum philipsin
nette bi araştır istersen

Çok tşk ederim tatlımm:) nette araştırdım ama burda kullanan arkadaşlarında fikrini almak istedim...a.s.

bende philipsin normal metal uçlu buzlusunu kullanıyorum ben aldığımda seramik yoktu ama bende çoğalma yapmadı aksine seyrekleşti belkide kişisine göre değişiyordur.. çok acıtmıyor bence güzel yerimseniben

ben daha önce braun marka kullanıyordum ondanda memnundum ama philipsi kullanınca aradaki fark bana göre şunlar oldu ,birincisi daha az acı hissediyorum,ikinciside tüylerimi diğer epilatörüme göre inceltti
2 yıldır kullanıyorum bunu
kullandığım marka philip model şu
Philips HP 6511/05 Satinelle Premium Epilatör

selam ben yeni üyeyim ama forumu takip ediyorum uzun zamandır. Ben epilasyon aleti alıcam forumdakileri de okudum ama philips almayı tercih ettim. hangi modelini almalıyım sizce? 6511/05 ile 6511/04 farkı ne bu arada?:sm_confused:

şimdi baktımda bu iki modelin arasında bi fark yok galiba
ürün açıklaması aynı ikisininde (04/05)

Ben de cok hassas oldugum ıcın ıyıce arastırdım. Philips seramik baslıklı buz hazneli olanda karar kıldım. Onceden braun vardı ama hangisi dersen Philips bence.

Back
X