• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıktan nasıl yapabilirim

bilinmiyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
14
-3
1
22
Merhaba ben 22 yaşındayım meslek lisesi mezunuyum açıktan üni okumak istiyorum Eskişehir’de yaşıyorum üni sınavına iki kere girdim geçemedim bu sene de tercih vs yaptım ama olmadı 220 puan aldım matematiği vs salladım hep sallamamak gerekiyormuş sanırım Türkçeyi yaptım biraz o kadar ama hiç çalışmıyorum çalışasım gelmiyor başka bi yolu vs varmı acaba bilen eden yönlendirebilir mi nasıl açıktan okuyabilirim sınava girmek zorundayım değil mi veya taktik vs bilen varsa bilgilendirebilir mi beni

Merhaba ben 22 yaşındayım meslek lisesi mezunuyum açıktan üni okumak istiyorum Eskişehir’de yaşıyorum üni sınavına iki kere girdim geçemedim bu sene de tercih vs yaptım ama olmadı 220 puan aldım matematiği vs salladım hep sallamamak gerekiyormuş sanırım Türkçeyi yaptım biraz o kadar ama hiç çalışmıyorum çalışasım gelmiyor başka bi yolu vs varmı acaba bilen eden yönlendirebilir mi nasıl açıktan okuyabilirim sınava girmek zorundayım değil mi veya taktik vs bilen varsa bilgilendirebilir mi beni
Açıktan okusan da sınav olacak her ders için

Ben yıllarca yapabilir miyim nasıl yapabilirim diye diye erteledim durdum sonra başladım ve hiç bırakmadım gecemi gündüzüme kattım , aile evinde iş yaparken çarpım tablosu ezberledim derken lise bitti saat 3 lere kadar yks çalıştım çok şükür onu da kazandım çocuk gelişimi önlisans bitirdim işe girdim, günü birlik işe ilçeden ile git gel yaptım o şekilde dgs de çalıştım ve işletmeye yerleştim lisansım 5 dersi verdikten sonra bitecek yani demem o ki imkansız yok bans çok farklı kapılar açtı emeğim boşa gitmedi çok şükür devam et sadece bırakma

Sınava girmeden açıktan okuyamazsın gülüm ben de meslek lisesi mezunuyum ilk senemde 280 bin siralama yapmıştım hiç çalışmadan çünkü istemiyordum sonra dedim mezuna bırakayım bir sene çalışayim ve 20 bine falan girdim ayt de sen düşün yani istersen herşeyi yapabilirsin 💞💞 matematikden 10 tane Felan anca cozebilmistim ama benim sözel çok iyiydi ( bu arada sözelciyim)

Back
X