• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gocmenhatunfransa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
19
2
36
36
Paris
Herkese Merhaba Arkadaşlar 10 ay önce açık miyom ameliyatı oldum. Kontrollerim normal hiçbir sıkıntı yok fakat adet dönemlerimde aşırı az geliyor günde 1 ped neredeyse ve 3 günde bitiyor. Var mı ameliyat olan ? sonrası adet düzeniniz nasıldı ?

Ayrıca ne kadar zaman sonra gebe kaldınız ?

Herkese Merhaba Arkadaşlar 10 ay önce açık miyom ameliyatı oldum. Kontrollerim normal hiçbir sıkıntı yok fakat adet dönemlerimde aşırı az geliyor günde 1 ped neredeyse ve 3 günde bitiyor. Var mı ameliyat olan ? sonrası adet düzeniniz nasıldı ?

Ayrıca ne kadar zaman sonra gebe kaldınız ?
Bende bu cuma ameliyat olacağım cok korkuyorum nasıl geçti ameliyatiniz ve sonrası korkudan uyuyamıyorum bile iki yıldır evligim coxugum yok bebek sahibi olacakmiyim doktorlar o kadar çok korkuttuki

Bende bu cuma ameliyat olacağım cok korkuyorum nasıl geçti ameliyatiniz ve sonrası korkudan uyuyamıyorum bile iki yıldır evligim coxugum yok bebek sahibi olacakmiyim doktorlar o kadar çok korkuttuki
Canım ameliyattan hiç korkma inan ki ne ağrı ne sızı hiçbirşey hissetmiyorsun ne ameliyatta nede sonrasında , sonrasında zaten uyuşuk oluyor dikiş hiç his yok miyomumun nerede olduğu bebek için çok önemli tam konumu

Benim rahmin üst tarafındaydı 15 cm e kadar çıktı ben gebe kaldım fakat 8 aylıkken hamilelikte kaybettim bebeğimi lütfen aldır tüm kontrollerini yaptır tamamen miyomun bitsin ondan sonra İNSTAGRAM DA DOKTOR MFK VAR ! Kesinlikle tavsiye ediyorum onun önerilerini uygula çocuğu kesinlikle olmayacak insanların bile oldu 👍

2,5 ay önce ameliyat oldum aynı şey bende de oldu regl miktarım azaldı doktor sorun olmadığını söyledi ilk adetim olması gerekenden 10 gün gecikti ikincisi normal zamanında oldu ilki daha azdı 2. öncekine göre az ama ilk regle göre daha fazlaydı karmaşık olduysa kusura bakmayın :) geçmiş olsun herkese

2,5 ay önce ameliyat oldum aynı şey bende de oldu regl miktarım azaldı doktor sorun olmadığını söyledi ilk adetim olması gerekenden 10 gün gecikti ikincisi normal zamanında oldu ilki daha azdı 2. öncekine göre az ama ilk regle göre daha fazlaydı karmaşık olduysa kusura bakmayın :) geçmiş olsun herkese
Benim 11 ay oldu ameliyat olalı hala az geliyor 3 gün sürüyor doktorlar normal diyo anlamadım valla vardır bi bildikleri :) çok geçmiş olsun sizede

Back