saç rengim normalde koyu ama güneşte sararıyordu bir anlık bir gafletle balköpüğü boyası aldım arkadaşıma uyup akşam boyadım tabi tutmaz die hiç tereddüt etmedim sabah manzara çok fenaydı tupturuncu sarılaşmış o kdr açılcağına tahmin etmemiştim sonra şapkayı kafaya geçirip palette koyu kumrala boya alıp marketten tekrar boyadım saçım bambaşka bir renk oldu renk oturdukça bakır lı turunculu kahveli bişiler çıktı ortaya ben simdi bu saça ne yapsamda küllü açık sarı tonunu yakalasam yardımcı olabilirseniz sevinirim istedim renk küllü açık kumral gözlerimde yeşil görüldüğü gibi koyu tenli biride değilim :) bu kendi doğal saçımdı :) buda balköpüğünden oluşan turunculuğun üstüne attıgım koyu kumral boyadıktan sonra çektirdiğim foto FLAŞLI :) BUDA FLAŞSIZ HALİ Eki Görüntüle 1017332 İSTEDİĞİM RENKLERDE BU TONLARDA YARDIM KIZLAR LÜTFEN :) KÜLLÜ KUMRALLA KÜLLÜ AÇIK SARIYI KARIŞTIRSAM YAKLAŞIRMIYIM BU TONLARA ? kOLESTON11.1 KÜLLÜ AÇIK SARI 8.1 KÜLLÜ KUMRAL %9LUK OKSİDASYON 1 KASIK SU VE SAÇ KREMİYLE KARIŞTIRSAM BU SAÇA TUTARMI ?
Son düzenleme: