• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aç insanlara yardım edin!....

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
688
63
Dünyada her 3 saniyede bir insan ölüyor açlıktan ve bunların büyük çoğunluğu henüz çocuk.Artık onlar için bir kampanya var!Tamamen ücretsiz!

Bu kampanya nedir?

Birleşmiş Milletlerin Açlık Sitesine Girin.

Orada Göreceğiniz Sarı Düğmeye Tıklayın.Dünyanın Herhangi bir Yerinde Aç Bir insan Yiyecek Alıyor. Size Hiçbir Maliyeti Yok, Yiyeceğin Parası Reklam Logolarını Görmeniz ile Reklam Yapan Sponsorlar Tarafından Ödeniyor,Tüm Yapacağınız Bu Siteye Girmek ve Yiyecek Bağışla Help Feed The Hungry) Düğmesine TIKLAMAK. Bir Saniye Sürüyor, Günde Sadece Bir Kere Bağışta Bulunabiliyorsunuz.İşte bu kadar kolay!

yapmanız gereken tek şey http://www.thehungersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=1 adresine gidip click here to give butonuna tıklamak..

ay canım inşallah ulaşıyordur gerçekten doğru yerlere ama site ingilizce benim de ingilizcem fena değildir okuduğum kadarıyla gerçekten bir yardım sitesi çok güzel düşünmüşler sana da teşekkürler böyle bir şeyden bizi haberdar ettiğin için

Canım böyle bir konuda bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. siteye tıkladım ve sık kullanılanlarıma ekledim böylece her gün tıklayıp bir insanın doymasını sağlayabileceğim. Teşekkür ederim tekrar canım

cnm ...
o buton faydasız tıkladım ama eğer tıklamanın bir getirisi olsaydı katılım falan gibi yeni bir sekme çıkması lazımdı. ama sadece tıklıyosun yani kadınlar kulübü yazısına tıklamak gibi. tekrar bilgiyi kontrol etsen biyerimseniben

Canım böyle bir konuda bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. siteye tıkladım ve sık kullanılanlarıma ekledim böylece her gün tıklayıp bir insanın doymasını sağlayabileceğim. Teşekkür ederim tekrar canım
Sevgili nymph_x benim ingilizcem iyi düzeyde değil ama leydi 500 bu konuda bir fikir verebilir sanıyorum.

ülkemde yardım dernekleri var ben onlara yardım etmeyi tercih ediyorum yurdumda aç açık çok insan varkiiiii

Tercih meselesi canım mecbur değilsin tabii ki.Ama bir tıklamak da sana pek birşey kaybettirmez herhalde..En azında cebinden birşey çıkmıyor.Kimse yurdun insanından vazgeç demiyor zaten...

Back