yani derdiniz bu mu neymiş hangisi üşürmüş çok büyük bi dert valla napalım ki
yani derdiniz bu mu neymiş hangisi üşürmüş çok büyük bi dert valla napalım ki
en azından ben o konuları uygun yerlere acıyorum canım sanane zaten bunun için ayrılmıs bi bölümler var
konuyu nereye acacagımı bilemedım desek daha dogru olurtok insan üşür. sindirim sisteminin daha faal çalışması için gerekli kan sindirim organlarına çekilir..
(konuyu bir derdim var'a açmamanız daha doğru olurmuş...ama tabi siz de haklısınız bu bölüm reyting bakımından yüksek)
cnm sevindim ne diyim ben bu başlıgı nereye acacagımı bilemedim aklıma ne gelse buraya acasım geliyo bu nereye uyarkı dıye dusunmek yoruyo:44: bn kaybettım ama sizlerin sayesınde bişey ogrenmıs oldumAyni bakis acisiyla bakinca, dünyanin günes etrafinda dönüp dönmedigi, yuvarlak olup olmadigi gibi ve daha bir cok sacma konu hakkinda da bilim insanlari denilen sahislar yillarca ugrasmis. Biri de "cok büyük dert valla, napalim ki?" dememis, bu yüzden yillaaar bosa akip gitmis.
Ama tabiki sporla gögüslerin kücülüp kücülmeyecegi, konularin kimler tarafindan, neden kapatildigi ya da muhabbet kusunun tuvalet ihtiyaci cok elzem ve bu konudan daha önemli, ne diyim haklisin.
@Marblesss; Sen iddiayi kaybettin ama sevgilim artik benimle dalga gecemeyecek ona sevinebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?