belkim yanlış yere konu açıyorum ama bu benim için gerçekten büyük bir dert hem burada takilanlar daha çok belkim daha fazla yorum yapanlar olur .Kızım 9. ayı bitirmiş artık 10. ayın içinde ama hâlâ anne sütü içiyor yani ek besin kabul etmiyor bin de bir 2 kaşık birşeyler yediği oluyo o da zordan bir kaç dr gittik hepsi de ya vitamin yada özel mama verdi vitamin bir işe yaramadi mama deseniz hiç içmedi bile 6.5 kg ama kilosu umruda değil tek derdim aç kalması beni çok üzüyo aslında hiç ağlamiyo huysuzluk etmiyo yani aç gibi gözükmüyo ama tek anne sütü de olmaz ki kayinvalidem 1 yaşından sonra düzeli diyor ama... Şimdi size sorum şu acaba anne sütünden kessem mi biliyorum çok erken ama belki kessersem mecburen birşeyler yer diye düşünüyorum sizce ne yapmalıym
ama benim demek istediğim sadece anne sütü alıyo bu ne zamana kadar devam ede bilir ki hiç mi birşeyler yemeyecek çok özeniyorum hiç annesini yormadan ağzını kendisi acipta kaşık kaşık mamalarini yiyen bebeklere darısı başıma diyim
belkim yanlış yere konu açıyorum ama bu benim için gerçekten büyük bir dert hem burada takilanlar daha çok belkim daha fazla yorum yapanlar olur .Kızım 9. ayı bitirmiş artık 10. ayın içinde ama hâlâ anne sütü içiyor yani ek besin kabul etmiyor bin de bir 2 kaşık birşeyler yediği oluyo o da zordan bir kaç dr gittik hepsi de ya vitamin yada özel mama verdi vitamin bir işe yaramadi mama deseniz hiç içmedi bile 6.5 kg ama kilosu umruda değil tek derdim aç kalması beni çok üzüyo aslında hiç ağlamiyo huysuzluk etmiyo yani aç gibi gözükmüyo ama tek anne sütü de olmaz ki kayinvalidem 1 yaşından sonra düzeli diyor ama... Şimdi size sorum şu acaba anne sütünden kessem mi biliyorum çok erken ama belki kessersem mecburen birşeyler yer diye düşünüyorum sizce ne yapmalıym
Anne sütünü kesme,ama azalt.Acıktığında biraz aç bırakıp yemek yemesini sağla...Bnede zamanında çok zorlandım.1,5 yaşında kestim sütten...Biraz düzeldi yemesi ama çok yemek seçiyor...
Sen her meme dediğinde meme verme bir kaç gün zorlanırsın ama alışır.Kararlı ol muhakkak...Anne sütünü vermeyi azaltınca bişeyler yemeye başlar...Ama sen yemesede yemeklerden muhakkak tattır.Tadına alışsın yemeklerin....Allah yardımcın olsun yaa çok zor valla çok...
ya benimki 10 saat aç kalıyor yine yemiyor, bi dünya tahlil yapıldı hiçbir sağlık sorunu yok çok şükür, polivit de denedim minadex de, hiçbir değişiklik yok.
kızım 9 aralık doğumlu, haftaya 10 aylık olacak, hala 8 kilo, 3.5 kg doğmuştu...
takmayayım diyorum ama çok üzülüyorum...
benm kızım da 3.5kg doğmuştu. şuan 7 buçuk aylık ve 6.600gr. çok üzülüyorum ben de. doktorumuz similac high energy verdi ama içiremedim. içirebilsem faydası olurdu belki.
tam olarak aynı durumdayız, benim kızım 9 aralık doğumlu, sadece emiyor ve günde 100 cc kadar yoğurt yiyor, onun dışında hiç ama hiç ek gıda almıyor, kaşığı gördüğü anda ağzını kitliyor zaten, denemediğim yöntem kalmadı eminim sen de denemişsindir....
benim babam çocuk doktoru, farklı illerdeyiz ama sürekli kızımı takip ediyor, burda da çocuk gastrolojisi uzmanından diyetisyene kadar gitmediğim kalmadı, çare bulamadık...
bu görüştüklerimden hiçbiri sütten kes demedi, aksine bol bol emzir dediler, ayrıca yemeyen çocuk yemiyor, ben 8 saat emzirmiyorum yine yemiyor.
aynen seninki gibi açlıktan ağlamaz huysuzlanmaz, bütün gün güler oynar, napalım bizimkiler de böyle, zamanla yerler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?