Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
brb benim sorunumda iştahsız çocuğu olan annnel ile aynı 4 yaşındaki kızım neredeyse artık açlıktan ölecek doğduğu günden beri aynı beni emmedi hiç bir mamayı kabul etmedi 4 yıldır denemediğm yöntem kalmadı ama yok yemiyor gitmediğimiz dr yapılmaya tahlil kalmadı ama tıbbi olarak bi sorunu yok 1 aydır iş iyce çığrından çıktı günlerce yemiyor geçen hafta başka bir doktora götürdüm dr bu sorunu biz yaratmışız gibi davrandı bizim tutumlarımızdan böyle olmuş hiç birilaç yada vitamin vermedi günde 3 defa sizinle sofraya otursun yemek istemezse yemesin dedi bu şekilde yemek alışkanlığı kazanacakmış ama ben hiç sanmıyorum kızma bu durum ödül gibi geldi 1 haftadır ona yemek yedirmeye uğraşmadığım için çok mutlu ama hiç bie değişiklik yok sanki yemek yemekten iyice uzaklaşmaya başladı bu şekilde davranıp çocuğunun iştahı açılan var mı kzım 14 kilo idi şimdi 13.5 oldu bu duruma dayanamıyorum
merhaba.. durumunuzu çok iyi anlayabiliyorum. benim oğlum da yemek konusunda oldukça sıkıntılı. konuyla ilgili bizde birçok doktora danıştık. hiçbir çocuk açlıktan ölmez üstüne gitmeyin gibi cevaplarla karşılaştık. sizinle birlikte sofraya oturması ve sizin yemek yedirmek konusunda ısrarcı olmamanız gerçekten etkili olabilir. ve kesinlikle ara öğün vermeyin. benim oğlum 1 bisküvi ile tüm günü geçirebilecek bir iştahsızlığa sahip olduğu için ara öğünleri (meyve vb. besleyici yiyeceklerin dışında) tamamen kestim. çocuklar yemek yemenin bir ihtiyaç olduğunun malesef farkında değiller sanırım bunu ifade etmemiz gerekiyor onlara.. ben henüz bunu başarabilmiş değilim
oğlum 22 aylık ve 22 aydır aynı ne emdi ne mama aldı ne ek gıda şu andada zorla yiyor okadar yıprandımki dediğiniz gibi drlar bizi suçlu aynı şeyleri bizede söylediler siiznle sofraya otursun yemezse ısrar yok sanki heosi ezberlemiş aynı şeyi söyleyip duuryolar ama üstüne düşmesem daha beter yapıyo hiç yemiyo iştahsız çocuk çok zor biraz büyüsün anlar belki yer diyodum sizi duyunca iice umutsuz oldum
bende bu konuda muzdaribim kızım 5 yaşında ve üstelik prematüre doğdu denemediğim ilaç kalmadı ama nafile hiçbir şekilde yemiyor açlık nedir bilmiyor açda bıraktım banamısın demiyor doktorların söylediği şeyler aynı sizinle sofraya oturcak oturmuyor bu sene anaokuluna başladı ordada yemiyormuş akşama kadar aç valla şaşırdım kaldım
benimde derdim bu. bebeğim 2 aylık ve emmiyor. bende çeşitli yöntemler arıyorum ama ağzına süt veya mama geldiği anda emmeyi kesiyor.
yani yalancı emzik ya da dudağını emiyor ama mama veya süt geldiğinde hemen ağlamaya başlıyor. ancak geceleri verebiliyorum. ve geceleri de azcık emiyor.
Ahh ahh bu konuda o kadar yaraliyimki anlatamam kizim 3 yasina girecek 3 ay kaldi
ve sadece 13,5 kilo
kilosunuda gec yemek yemiyor yani niye niye yemiyor insanlarin yemek yemesi gerekmiyormu?
bir insan acikmazmi ? bugun kofte yaptim "Anne nolur verme "diye agliyor gozyalari icinde
verdigim ne kofte zehir muamelesi yapiyor cok yoruldum artik
elimden geldigince bunaltmiyim ustune gitmiyim diyorum
ama olmuyor artik cok yiprandim
ustelik yeniden hamileyim ve enerjimde yok ugrasacak
sinirlerim o kadar bozukki agliyorum sinirden
yalvariyor resmen verme diye, boyle birsey nasil olabiliyor ya aklim almiyor kafayi siyiricam yemin ediyorum
ne yapmam lazim ista acici bir surup ilac varmi bilen varsa Allah rizasi icin yazsin surayada
Trden arkadas gelecek ona diyip aldirayim
Ahh ahh bu konuda o kadar yaraliyimki anlatamam kizim 3 yasina girecek 3 ay kaldi
ve sadece 13,5 kilo
kilosunuda gec yemek yemiyor yani niye niye yemiyor insanlarin yemek yemesi gerekmiyormu?
bir insan acikmazmi ? bugun kofte yaptim "Anne nolur verme "diye agliyor gozyalari icinde
verdigim ne kofte zehir muamelesi yapiyor cok yoruldum artik
elimden geldigince bunaltmiyim ustune gitmiyim diyorum
ama olmuyor artik cok yiprandim
ustelik yeniden hamileyim ve enerjimde yok ugrasacak
sinirlerim o kadar bozukki agliyorum sinirden
yalvariyor resmen verme diye, boyle birsey nasil olabiliyor ya aklim almiyor kafayi siyiricam yemin ediyorum
ne yapmam lazim ista acici bir surup ilac varmi bilen varsa Allah rizasi icin yazsin surayada
Trden arkadas gelecek ona diyip aldirayim
ne diyim aynisindan bendede var ac birakdim yok yemiyor cansiz kalip yorgunlukdan suzulup kaliyor yinede inat isde.sinirden aglamakdan kendi ruh sagligim bozuldu benimki 2 bucuk yasinda,8 aylikda bi kardesi var yine Allahdan istahi normal sayilir.careyi yanlizca inte cizgi film seyrederek yiyor hic isdemiyorum ama eriyip gitmesinede vicdanim el vermiyor her turlu muayenesi yapildi hic biseyi cikmadi.disdan görenler beni sucluyor intden alisdirmisim normalde yer senin sucun diyorlar her keze bir sey ler aciklamakdan ben bikdim artiksanirim genetik bende hatirliyorum cocukken istahsiz dim annem babam careler arar dururdu bana cekmis sanirim sagliklari yerinde olsun sukur diyelim
offfffff
bütün ümitlerim suya düştü burayı okuyunca.kızım 10 aylık ve 3 aylıkten beri inanılmaz iştahsız.hiç isteyerek yemedi hep kandırarak yediriyorum büyüyünce düzelir diye umuyordum ama değişen bir şey yok anlaşılan.böyle geldi böyle mi gidecek...büyüdükçe kandırması da zor oluyor üstelik,her mama vakti bir işkence
merhaba..
hepimize geçmiş olsun..ben de o 'bahtsız anneler'grubundayım..yemez,uyumaz,açıkmaz,yorulmaz,üşümez..
kızım 1,5 ay sonra 3 yaşında olacak hiç bi çözümü yok bence de..doktorlar anlayamıyorlar,dediğiniz gibi hep aynı tavsiyeler..iice küçülüo mideleri..
ben ağzına kaşık girme alışkanlığı kazansın die nutella kavanozu bile koydum önüne ..olmayınca olmuo..artık onun yerine ben yiorum şiştikçe şiştim..