• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Acı Badem Tüp Bebek Merkezi

Memnun kalanlar?

• evet

OY: 5 100,0%
  • belki

OY: 0 0,0%
  • hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
  • This poll will close: .

kitapkurduhanfendi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
15
8
86
Ben ona "Kapım" diyorum artık. 7 yıllık eziyetim Allah'ın izni ve onun doktorluk becerileriyle son buldu. En az 25 doktora gitmişimdir. 3 kayıbım olmuştu ama kimse de bana 'Rahim şeklinden dolayı' demedi. Defalarca düşük yapmak beni yıkmışken böyle mükemmel bir doktorla karşılaştım. Saatlerce beni dinledi. Her derdimde sabırla ilgilendi. Mesajlarima aramalarıma anında cevap verdi. Verdiği doğru kararlarla şimdi 18 haftalık gebeyim. Bu raddeye geleceğime hiç inanmazdım. Allah, böyle doktorları bazı kullarına mükafat olarak gönderiyor. Ben ondan razıyım. Allah da razı olsun...

Sseymaaa 2017 de mi yaptırdın dr bey e gerçekten o kadar memnun kaldın mı bende onu düşünüyorum ama tam karar veremedim henüz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de tercih edenlerdenim. Tavsiye üzerine gittik. Elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Tedavimiz henüz sonuçlanmadı, olumlu veya olumsuz oldu diyemem. Ben memnunum açıkcası. Tavsiye ediyorum.

Amin inşallah herkes için olumlu olur. Biz Aralık ayında gitmiştik. O zamanki fiyatla şimdiki arasında fark olduğunu duydum ama net olarak bilmiyorum. O konuda da yardımcı olmaya çalışıyorlar. Gidip konuşmanızda fayda var.

Tayin durumundan dolayı diyarbakırda yaşıyoruz. Dr beyi bulmak onunla tanışmak ve tedavinim hamilelikle sonuçlanması benim için rüya gibi. Daha önce diyarbakırda 1 başarısız tup bebek denemem oldu insan doktorun odasından her çıktığında aglarmiydi ben agladim. Ilgisiz alakasiz ve umursamaz di. Bizde caglar beyi burdaki yorumlar sayesinde bulduk ilk kez görüşmeye gittiğimde inandırdı beni bu is olacaktı yumurta kalitesi için 5 ay on tedavi uyguladı bana her dediğini harfiyen yaptım. kişiye özel tedavisi sayesinde su an hamileyim ve dondurulmuş 6 embriyom daha var. Normal yolla gebe kalamayıp tup bebek yaptırmak isteyen benim gibi tüm bayanlar dr beyden daha iyisini tanımıyorum net ... merak ettiğiniz şeyler varsa söyleyebilirim

Back