kızlar benim saçlarım çok çabuk yağlanıyo her sabah yıkamak zorunda kalıyorm bu şeklde daha çabuk yağlanr ama o kadar yağlanıyoki mecbur kalıyorum ve çok çabuk kir topluyo sanırım etraftan ilk yıkadığım gibi kalmıyor bide çok sönük ya düz saçlarım var ama dolgun olmasını istiyorm nasıl bi şampuan önerirsiniz ne kullandıysam işe yaramadı fisfisfis
pantenin şampuanını ve şaç kremini kullan ...yağlanmayı önlermi bilmem ama saçı besler ve dolgunlaştırır ha bide bu saç bölümlerinde okadar çok evde yapılan maskeler yazmışlarki sende kendine göre bir maske seçip uygulayabilirsin.......
Tatlım bence har gün yıkamaktan vazgeç. sabret biraz bi süre 2 günde bir yıka, saçını buna alıştır.. sonra 3 günde bir yıka. Ne kadar sık yıkarsan o kadar hızlanır yağlanması (uzmanlar böyle söylüyo çok araştırdım) ben denedim, işe yaradı 3. gün çok canlı olmuyo ama yine de idare ediyo. Sık yıkayıp yıpratmak istemiyorum yererince yıprandı zaten.. Hacme gelince o da zamanla olur yağlanmanın da etkisi var sönük görünmesinde.. ıstersen bi dene canım