merhabalar
tedirgin olduğum için direk konuya giriyorum.benzer durumlar yaşayan varsa cvp verirse sevinirim.
dün bebek arabasıyla,bebeğimle ( 7 aylık ) gezerken etrafı izliyodu. ( evden çıkmadan çok uykusu vardı. ) bi ara durdum,onunla konuşmaya başladım.konuşurken ya da konuşmam bittiğinde bana bakardı ya da bsylr demeye çalışırdı.ama bsy demedi,tepki vermedi,hatta gözlerini bile kıpırdatmadı.son ddğm beni dha çok korkuttu.en az on saniye tepki vermedi.adıyla hitap ettim yine dönüt vermedi.hâlâ kımıldamıyodu.korktum.kucağıma aldım.sanki donmuş da çözülmüş gibi normale döndü.
bugün doktora gittik. ( çocuk doktoruna )
burda anlattığım gibi anlattım.bu anlattığınız absans ( çocuk epilepsi ) dedi.dha önce oldu mu diye sordu,hayr olduysa da ben fark etmedim ddm.çok uykusu olduğunu,acaba içi mi geçti ki diye düşündüğümü dedim.anlattklrnzdn bn absans olrk yorumladım,çok ii gözlem yapmışsınız.bi dahakine inşallah olmaz,olursa video çekin.tanı konulabilmesi adına ddi.aklmdydı...o an çok korktum,saniyelik olduğu için çekemedim ddm.böyle durumlarda kameraya çekerim.anlatmaktansa görsel dha ii oluyo.
sonuç olarak bizi nörolojiye yönlendirdi.
dünden beri bakışları gözümün önünden gitmiyo.bsy olacak diye çok korktum.
bi ay kdr bi gözlemleyecem.sonrasında şehir hastanesine gidecem.
konuyla alakalı düşüncesi olan yazabilir mi.