Ablaya el kalkarmı?

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
ARKADAŞLAR dün ben bir olay yaşadım ve çok huzunlendim..aradada kaldım sonuçta bunlar kardeş.

benim teyze kızı yani kuzenim 33 erkek kardeşi 25 yaşında..dün teyzemlen bize geldiler.neyse dün kız olan kuzenim çok üsüdü ve doğalgazı açması için erkek kardeşine bağırara sesi gitsin die oda.yardım istedi .kardeşi nette olduğundan poposunu kaldırıp sobayı açmadı.ve olduğu yerden bas bas bağırdı..gece 12 idi.tabi herkes uyuyor ben yanına gittim.kuzen dedim bağırma millet rahatsız olur..aman dedi ne değerli eviniz var dedi.o sırada kız kuzen geldi dedim ne bu afra tafralar tavırlar ayıp değil mi..başladımı bizimki gene bağırmaya sus dedik devam..kız kuzen sinirlendi.susması için buna bi tane vurdu..ben yoktum içeri gitmiştim ama bişey olduğunu anladım tekrar onların yanına gittim..ama ne oldun erkek kuzenim ablasının suradına indirmezmi?biz şokta donduk kaldık..ben dedim nasılyani sen naptın ablaya el kalkarmı?kız kuzenim ağlayak odaya salona geldi..diğeri odanın kapısını kitledi .internete devam..

sorun şu kızlar şimdi kız kuzen bunu hazmedemiyor.annesine anne ben gidiyorum ayrı eve çıkıcam yada bu evden çıkacak benim böyle kadeşim yok.aslada affetmem dedi.o tokat sanki banada gelmişti.çünkü bu kız onu okuutu baktı etti.ne olursa olsun vurmaması gerekirdi.benimde erkek kardeşim var neler yapıyo bazen sinilernince sacını tutar cekerim abla yapma der beni iter..gene el kaldırmazdı..ama bu bayağı çaktı ablasına..dedim bu yaptığını Allahta affetmez olmadı dedim..kız kuzen şimdi kararlı istemiyor kadeşinin yuzunu görmek.siz olsanız ne yapardınız böyle bu olay karşışında.anne baba vursa kızsa batmaz buyuktur denilir.fakat kardeş yada evlat bu KOMAZ MI kızlar

çok üzücü ya, şimdi kız ne dese haklı yani
ama keşke o da ona vurmasaymış ama dediğin gibi ablasına hiç bi gerekçeyle vurmamalıydı
sanırım erkek kuzen genel anlamda biraz saygısız, abla affetmese yeri yani, gerçi kardeşi özür diledimi bilmiyorum ama...

çok üzücü ya, şimdi kız ne dese haklı yani
ama keşke o da ona vurmasaymış ama dediğin gibi ablasına hiç bi gerekçeyle vurmamalıydı
sanırım erkek kuzen genel anlamda biraz saygısız, abla affetmese yeri yani, gerçi kardeşi özür diledimi bilmiyorum ama...

en çok can kıran noktada o canım gelip özü bile dilemedi.düşün aç die bizde gzel yemek yok die dışadan yemek alıp önüne koydu ..kuzen hakketmedi bunu..

bide sabah gelmiş demişki abla montumu terziye versene..:KK50:

kız kuzenin tamamen haklı erkekler maalesef böyleler. küçük olması farketmiyor benimki büyk ama ben çalıştım onu okuttum ama ben okuyacam deyince bir kıskanmalar görme okutturmamak için neelr yaptı neler. şükür ondan daha güzel bir şim var ama bekarken bişey alsam kıskanırdı bana bişey alınacak olsun ilk önce ona bişey alınır sonra bana alınırdı bende kzıardım çalışan ben kazanan ben diye. ve hala kıskanıyor ailemle bile bir ara aramızı açtı abim. şimdi benimde abimi göresim yok ailemin evinde görürüsem tamam ama başka türlü bende görmek istemiyorum.
kardeş te olsa bir fedakarlık yapmışsak akrşımızdakinden saygı sevgi bekliyoruz işte. olmayıncada çok üzülüyoruz.

erkek kuzeninizn yaptığı kabul edilir değil.
ama bayan kuzeninizn kalkıpta bu evden gitsin diye annesine baskı yapması çok hata.
insanlar ne büyük sorunlar yaşıyoda evi terk etmiyor,kardeşi evden kovmakta ne demek.
hem belliki arada saygı yok;olsa ne hakla ablasına el kaldırırdı.demekki ablası o cüreti vermiş.
sıkıysa kardeşim el kaldırsın,benden önce babam haddini bildirir.ama o aşamaya asla gelmez olaylar.
kusura bakmada bence yarı yarıya suçlulular.ve yaşlarının verdiği olgunlukta değiller.kardeşine vurup olayı başlatmakla ablasıda hatalı
:KK68:

ARKADAŞLAR dün ben bir olay yaşadım ve çok huzunlendim..aradada kaldım sonuçta bunlar kardeş.

benim teyze kızı yani kuzenim 33 erkek kardeşi 25 yaşında..dün teyzemlen bize geldiler.neyse dün kız olan kuzenim çok üsüdü ve doğalgazı açması için erkek kardeşine bağırara sesi gitsin die oda.yardım istedi .kardeşi nette olduğundan poposunu kaldırıp sobayı açmadı.ve olduğu yerden bas bas bağırdı..gece 12 idi.tabi herkes uyuyor ben yanına gittim.kuzen dedim bağırma millet rahatsız olur..aman dedi ne değerli eviniz var dedi.o sırada kız kuzen geldi dedim ne bu afra tafralar tavırlar ayıp değil mi..başladımı bizimki gene bağırmaya sus dedik devam..kız kuzen sinirlendi.susması için buna bi tane vurdu..ben yoktum içeri gitmiştim ama bişey olduğunu anladım tekrar onların yanına gittim..ama ne oldun erkek kuzenim ablasının suradına indirmezmi?biz şokta donduk kaldık..ben dedim nasılyani sen naptın ablaya el kalkarmı?kız kuzenim ağlayak odaya salona geldi..diğeri odanın kapısını kitledi .internete devam..

sorun şu kızlar şimdi kız kuzen bunu hazmedemiyor.annesine anne ben gidiyorum ayrı eve çıkıcam yada bu evden çıkacak benim böyle kadeşim yok.aslada affetmem dedi.o tokat sanki banada gelmişti.çünkü bu kız onu okuutu baktı etti.ne olursa olsun vurmaması gerekirdi.benimde erkek kardeşim var neler yapıyo bazen sinilernince sacını tutar cekerim abla yapma der beni iter..gene el kaldırmazdı..ama bu bayağı çaktı ablasına..dedim bu yaptığını Allahta affetmez olmadı dedim..kız kuzen şimdi kararlı istemiyor kadeşinin yuzunu görmek.siz olsanız ne yapardınız böyle bu olay karşışında.anne baba vursa kızsa batmaz buyuktur denilir.fakat kardeş yada evlat bu KOMAZ MI kızlar
nasıl yakıştırabildiler kendilerine..kaç yaşına gelmiş insanlar değermi bi soba için..tamam belki zor gelmiş olupta üstelenmek onu sıkmış olabilir orda haklı yani yokmu hiç anasının babasınn yada kimse işte dediğini yapamıcak gibi olup zor glenler snki..haklı derken zor gelmesi için ddim bu arada..ablasınında tokat zoruna gider tabiki..kardeşinden diye değil ama..o yaşta bir insan kimden gelse o tokat kaldıramaz..zoruna gider..affetmek zor olur..ablaı kardeşinin kalkmadığını görünce keşke oda zorlamasaydı..kaç yaşında kardeşi zorlamasına gerek yoktu bence..bağırma diede siz uyarmışsınız anlaması lazımdı..
bu durumda ikiside haksız..tokat hiç olmamış tabi katmıorum onu..özür gerek..bi soba için bu kadar büyütmeye gerek yok sakın düşmanlık ilan edilmesin siz bi konuşun..günümüzde komşu komşuya düşman akraba akrabaya bari kardeşler bağlı olsun birbirine..
ablası gurur yapmakta sonuna kadar haklı ama büyüklüğünü yapsın..kaç yaşındaki insanların bunu yapması doğru değil bnce..
bu arada siz uyarmışsınız ama çokta üstelemeyin derim yani düşünmeniz güzel ama onlar anlamalı bunu..bence daha öncede bi kırgınlıkları vardı onların yoksa böle basit bişey için tokat falan olmazdı..ikiside haksız yani..biri üstelemiş(yapmak zorunda değil kimse büyüğü istiyor die) diğeri tokatlamış..sinirine hakim olamamış ikisid..umarım düzelir..affetmemek düşman olmak neye yarar kime??

Kardeşler arasında böyle şeyler olur da tokat vurmak onlar küçükken olur diye biliyorum kardeşim yok o yüzden tamda birşey diyemicem ama koca koca insanların birbirlerine vurmalarını pek anlayamadım

o da delikanlı adama vurmayacaktı.. yok öyle koca adama tokat atmak.. Geçen sene Benım görümce de sözlüme tokat atmaya kalkıyo el kaldırıyo, Sözlüm de görümcemin elini kıvırıyo vurmasın diye sonra Bi anlık sinirle koltuğa itiyo.. Görümce de ortaliği velveleye verdi Bana el kaldırdı diye.. E sen de koca adama vurmaya kalktın el kaldırdın ayip değil mi. aylarca küs kaldılar.. zorla Bariştilar.. şimdi ufacık ağiz dalaşlarında diken üstünde duruyorum.. 2 sinde de hata var... koca adamlar hiiiiiiiiiiiiç yakısmyo.. Bu durumda da kız kuzen de erkek kuzen de hatalı..

peki o çocuğa annesi vurmuş olsaydı annesinede mi bi tane patlatçaktı
kaç yaş büyük ablası, kimbilir ne kadar emeği geçmiştir
abla hatalı tamam vurduğu için ama kardeş daha hatalı, kısasa kısas bi durum olamaz zaten çünkü erkek kuvvetiyle kadın kuvveti bir olamaz
hem bu kavgalar çocuklukta olur, yetişkinlikte olması normal değil bence
üstelik gayet pişkin abla montumu terziye ver diye ablasına iş buyurmaya devam ediyor
ikiside hatalı olabilir ama buna fifty fifty hatalı denmez bence

Son düzenleme:
Çok üzücü gerçekten ablanın yerine koydum da kendimi hakverdim ayrılmak istemesine :KK50: 2 erkek kardeşim var hiç kıyamam ben onlara onlar da bana. Kavga ederiz tartışırız ama saygısızlık asla olmaz :nazar: Evlenince herkes değişir diyolar korkuyorum bazen acaba aramız bozulur mu die ama karakteri oturmuş bir insanı kimse değiştiremez ilerde büyüüük kocaman bir aile olucaz inşallah... yokluklarını göstermesin rabbim.

inşallah erkek kuzeniniz evlenince de böyle her kafasına estiğinde kadına el kaldıran bi erkek olmaz,
ayıp ve günah yaptığı.

erkek kuzenın fazla şımartılmıs gıbı canım yanı bı de 25 yasındaymıs ama sen boyle anlatınca gozumde 16 lık ergen cocuk belırdı ınternet basında kımseyı tınlamayan asi yanı ne uzucu bı durum,ablası tabı affetmez bı de sen de varmıssın ıyıce onuru kırılmıstır

X