ablami daha cok seviyorlar? Nolur bakin?

kalbikirikinsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
45
19
3
24
Selam
ablamla aramizda 1 yas var. Ablam her halti yer herkes (annem,babam) bilir kimse agzini acip bisey demez. En iyi örnek ablamin sevgilisi.

Sevgilisiyle arasinda 9 yas var. Erkek her gün icen, sinirlendikce bagiran cagiran, gecmisi kari kiz dolu seref yoksunu biri. Yillardir ablami oglandan uzak tutmaya calistilar ise yaramadi, ailemde artik umursamiyor.

Misal bu yaz erkek ablami kaciricak biliyorlar kimse bisey demiyor. Bi kere ben sosyal medyada 1 erkekle seviyeli sekilde mesajlastigim halde annem odami basip bagirip cagirmisti bana. Simdi adalet nerde

Ablamin arkasini biz toparliyoruz 6 aydir ailemle konusmuyor ayni evdeyiz. Annem tüm bunlara ragmen kiyamam kizima falan ayaklarinda. Tüm sülale annemi kinadi. Babamda normalde asarim öldürürüm kafasinda olan biri ama bisey demiyor.

Ben cekememezlik kiskanclik yapmiyorum ama zoruma gidiyor anneme sürekli yardim ediyorum yaninda oluyorum ablam daha degerli. Aglamaktan biktim, birakiyim ne halleri varsa görsünler mi ? Insallah kacar erkege de annemgil ondan sonra görürler degerli kizlarini.

Hatta annem bana bugün dediki ,,bunu yapan sen olsaydin..'' sonra hemen cekti lafini yeter ölmek istiyorum

Akıllı olup alemin kahrını çekeceğine deli ol alem senin kahrını çeksin. Ablanızınki tam da böyle bir durum galiba. Ailenizin gerekçelerini bilemiyorum. Belki de baskiladikca tam tersi hareket eder diye endişe ediyorlardır. İncinseniz bile kıyaslara girmeyin bence. Okulunuzu okuyun, meslek sahibi olmaya bakın.

Bok evlat baldan tatlı derler.

Ablan biraz isyankar bir tipse tamamen kopmamak için alttan aliyor olabilirler.

Sana tepkili olmaları da aynı hataları yapmaman için önlem bâbında olabilir.
haklisin bende ablam gibi soguk davranicam felan diyorum olmuyor ben ailemi cok seviyorum tek istedigim onlarinda bizi esit görmesi

Evin asi cocuguna her zaman daha fazla tolerans gosterilir. Bu boyle, hangi ailede gorduysem. Cocuklugumuzun birlikte gectigi bir kiz arkadasim vardi. Annesinden yedigi dayagin haddi hesabi yoktu, ustelik samin sessiz bi kizdi, baskiyla buyudu ama sonra kardesi oldu ve kardeşi onun yasadiklarinin yarisini bile yasamadi, daha asi bir kizdi.

yapısı asi olan cocuklar aılede nıyeyse hep boyle oluyor sankı onun daha cok sevgıye ıhtıyacı varmıs gıbı davranıyor aıle hangı aılede gorduysem bu boyle

yapısı ılımlı sakin olan nasılsa bırsey yapmaz dıbımızde dıye dusunuyorlar sanırım

cocuklar arası adaletı saglayamayacaksan dogurmayacaksın cocugun hakkına gırmek oluyor obur turlu cunku

Hoş geldin ergencim
Bence ailen seni daha çok seviyor anlattıklarından bunu çıkardım
Ablanı da o çocuk inşallah kaçırmaz ne kadar kötü kalplisin ablan hayırsızın tekine kaçınca mutlu mu olacaksın gerçekten.

Ablanın hayatı, yer dayağı döner evine sallaa kendi hayatına bak özenilecek biri değil ablan, anne için evlat evlattır yapcak bişi yok. Sen daha iyisini bul.

O adam ablanı kaçıracak, biliniyor, ailen ses etmiyor... Bu mu sevmek?
Bence seni daha çok seviyorlar. Tabakçı sevdiği deriyi yerden yere vururmuş hesabı.

Bak ben de çok asiydim ergenliğin verdiği şeyle hatta ikinci adımı kimseye sormadan kendim koydum çok kızdılar bağırdılar ama hep eşit sevildik sizin aile sorunlu gibi

Kıskançlık değil seninki ama bazı anne babalar böyle ve ne yapsan da değişmiyorlar. Eşim araya mesafe koymakla çözdü olayı. Kardeşiniz hırçınsa belki poh pohluyorlar aman daha kötü olmasın diye.

bana hic deger vermiyorlar 1 dediklerini 2 etmedigim halde, ablam kacarsa belki derslerini alirlar diye düsünüyorum

Bence hiç üzülmeyin demek ki aileniz sizi hata yapamıycak kadar mükemmel bi evlat görüyor.. Her ailede böyle şeyler ufak tefek olur benim yaptığımı takdir etmezler çünkü ben onu her zaman yaparım kardeşim yapınca alkışlarlar bazen de tam tersi.. Herkesin karakteri birbirinden farklıdır.. Belki aileniz ablanızı içinde bulunduğu durumdan sıyırmak için öyle yapıyordur :)

ablan kusura bakma ama o kadar akılsız ki kendi hayatını cehenneme çevirmek üzere
o yüzden onun üstüne daha çok düşüyorlardır çünkü muhakeme yeteneği yok baksana
kaçıcak falan diyorsunuz allah aşkına
ben olsam ablam için üzülür, o kadar aptal olmadığım için sevinirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…