ablamdan soğuyorum artık

babam 65 yaşında canım, aynen inş hayırlısıyla gönlüne göre evlenir ve düzelir, şımartılmakla ilgili olabilir canım haklsın

O zaman ablaniz tum bunlari neden yapiyor acaba?
Yani bi insan boyle kalpsiz olabilirmi bu kadar..ne diyeyim allah babaniza sabir versin.ablanizida islah etsin

O zaman ablaniz tum bunlari neden yapiyor acaba?
Yani bi insan boyle kalpsiz olabilirmi bu kadar..ne diyeyim allah babaniza sabir versin.ablanizida islah etsin

son son kalbini sorguluyorum zaten içimden, benim üzüldüğüm konuları sallamayan biri, amin Rabbim akıl fikir versin inşaallah

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun....baban çok haklı ve hala değer verdiği için mutlu olmaları gerekir..bence ablanın acil evlenmesi lazım..

Ablanızın da kendine göre problemleri vardır illaki onu da dinlemek lazım ama saygısızlık etmiş

Tüm yorumları okuyamadım. Buna engel bir şey var mı bilmiyorum ama babanızın sesini çıkarıp, ağırlığını koyması gerektiğini düşünüyorum ben. Ablanız iyice tepeye çıkmış.

Tüm yorumları okuyamadım. Buna engel bir şey var mı bilmiyorum ama babanızın sesini çıkarıp, ağırlığını koyması gerektiğini düşünüyorum ben. Ablanız iyice tepeye çıkmış.

canım babam annemden sonra bıraktı kendini yani hali yok öyle söylüyor, bazen yalnız kalınca ağlıyor komşumuz söylüyor, annemden sonra o eski babam gitti, yani zaman geçtikçe inş babam normale döner

Oncelikle başınız sağolsun.. Allah sizlere sağlık ve sabır versin..

32 yaşında bir de öyle mi? Aklı başında olması lazim yani, bu zor zamanda destek olmak yerine köstek olmak niye ki?

Cok üzüldüm gerçekten ama umarım tez zamanda bu durum düzelir..

Bence haklisin. Ablan haksiz. Bir insandan anne baba durduk yere dert yanmaz. Huysuzluk yapiyor belli ki. Huyu buysa yapacak pek fazla birsey yok, ama siz sürekli konusun. Evlendigi zamanda böyle yaparsa kimseyle anlasamaz. Kendine de yazik. Kac yasinda ablan?

Evet bu yorumda dogru. Yumusak yüzlüyse babaniz biraz, sizinle arkadas gibiyse bundan faydalanarak rahat davraniyordur ablan. Babanlada konus bence, biraz yumrugunu masaya vursun, belki susar ozaman.

32 yaşında canım

Evet bu yorumda dogru. Yumusak yüzlüyse babaniz biraz, sizinle arkadas gibiyse bundan faydalanarak rahat davraniyordur ablan. Babanlada konus bence, biraz yumrugunu masaya vursun, belki susar ozaman.

babam biraz toparlanınca normale döner ama yapsa bile ablam çok inat birisi

eger ımkan varsa babanız bır sure szn yanınıza gelse ?

kaç defa çağırdım canım kaç defa hemde, geliyor bir gün kalıp kaçıyor hemen, yalvarıyorum baba kal diye kalmıyor, evime gidicem kızım diyip işlerim var diyip gidiyor annemde öyleydi evinden başka yerde kalmazdı, ben hatta babamla sırf bu yüzden 2 gün küstüm ondan sonra babam kızım ben evimden başka yerde rahat edemiyorum beni nolur anla elimde değil falan diyip durdu, o yüzden bende eşimi ikna edip tayinimi babamın olduğu şehre aldırırsam en azından gözümün önünde olur,devamlı giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…