- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
-
- Konu Sahibi elifbursa86
Çok haklısın, ben de babamı kaybetim. Annenin ölümünden sonra ablanın baba kıymetini daha çok bilmesi lazımdı.
Oturun konuşun, derdi ne. İnşallah tez zaman da bir kısmeti çıkar da, evdekilere sarmaktan vazgeçer.
Babanız kaç yaşında ki? Ben hayal bile edemiyorum, kalkıp babama taşınalım dediğimi, yok eşyalarını attığımı. Çok şımartılmış sanırım.
O zaman ablaniz tum bunlari neden yapiyor acaba?ben hep ortaya bulmak için aylardır o kadar yıprandım ki. anlamadığıM konu yalnız diye insan babaya eziyet eder mi aklım almıyor bunu. Ablam beş yaşında çocuk değil. Ben ablam la yapıcı o kadar çok konuştum ki. Ablam beni dalgaya aldı. Siz yasamadiginiz için bilmiyorsunuz. Daha bugün aradım güzel güzel konuştum beni sallamadı bile ya. okadar çok kızgın ki ona aklıma konu açmak geldi fikir için. Ama bana hiç kimse yalnız diye bunları yapması normaldir demesi beni asla tatmin etmez
O zaman ablaniz tum bunlari neden yapiyor acaba?
Yani bi insan boyle kalpsiz olabilirmi bu kadar..ne diyeyim allah babaniza sabir versin.ablanizida islah etsin
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun....baban çok haklı ve hala değer verdiği için mutlu olmaları gerekir..bence ablanın acil evlenmesi lazım..
ablan kaç yaşında
Tüm yorumları okuyamadım. Buna engel bir şey var mı bilmiyorum ama babanızın sesini çıkarıp, ağırlığını koyması gerektiğini düşünüyorum ben. Ablanız iyice tepeye çıkmış.
32 yaşında
Oncelikle başınız sağolsun.. Allah sizlere sağlık ve sabır versin..
32 yaşında bir de öyle mi? Aklı başında olması lazim yani, bu zor zamanda destek olmak yerine köstek olmak niye ki?
Cok üzüldüm gerçekten ama umarım tez zamanda bu durum düzelir..
Allah rahnet etsin anneciginize..
Mekani cennet olsun.
Tüm yorumları okuyamadım. Buna engel bir şey var mı bilmiyorum ama babanızın sesini çıkarıp, ağırlığını koyması gerektiğini düşünüyorum ben. Ablanız iyice tepeye çıkmış.
Bence haklisin. Ablan haksiz. Bir insandan anne baba durduk yere dert yanmaz. Huysuzluk yapiyor belli ki. Huyu buysa yapacak pek fazla birsey yok, ama siz sürekli konusun. Evlendigi zamanda böyle yaparsa kimseyle anlasamaz. Kendine de yazik. Kac yasinda ablan?
Evet bu yorumda dogru. Yumusak yüzlüyse babaniz biraz, sizinle arkadas gibiyse bundan faydalanarak rahat davraniyordur ablan. Babanlada konus bence, biraz yumrugunu masaya vursun, belki susar ozaman.
Evet bu yorumda dogru. Yumusak yüzlüyse babaniz biraz, sizinle arkadas gibiyse bundan faydalanarak rahat davraniyordur ablan. Babanlada konus bence, biraz yumrugunu masaya vursun, belki susar ozaman.
eger ımkan varsa babanız bır sure szn yanınıza gelse ?