ablamdan soğuyorum artık

elifbursa86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
6.862
4.435
mrb arkadaşlar bir derdim var sayfasında konu okurken konu açmak nasip oldu malesef, annemi yaklaşık 3 buçuk ay önce kaybettim, annemin kırkı çıkmadan teyzemi kaybettim, ama gerçekten bu kadar zaman içinde hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Rahmetlik annem ölmeden önce telefonda konuşurken "ablan beni çok üzüyor çok tersliyor uyar kızım ablanı" diyordu. ben uyarınca da haliyle benide tersliyordu. annem vefat etmeden önce şehir değiştirler. bu arada ben evliyim başka şehirdeyim. ablam tabi gitmek istemiyordu haliyle oraya. alıştığı şehirde kalmak istiyordu ama mecbur gitti.

neyse uzatmayayım, annem vefat ettikten sonra evde ablam, babam ve erkek kardeşim kalıyorlar, abim var onlarla aynı şehirde ama evli. babam beni arar ve aradığında annemden duyduuğum şeyleri babamdan duyar oldum sürekli ve içim çok acıyor. ablam bu şehirden gidip diğer şehre yerleşelim diye baskı yapıyormuş. babamda annemi orada gömdük diye gitmek istemiyor ve annemin beğendiği daha içine yerleşemediği evden kopmakta istemiyor babam. ben ablamla konuştum. yani sen evlenip gidiceksin sonuçta başka şehre olan babamla kardeşime olucak diye söylüyorum ama anlamıyor malesef. ablamın birde atma hastalığı var, babamın tüm yazlık gömleklerini atmış bir tane bırakmış, kravatlarını atmış,ilacını atmış. yine terslemeler devam. babam "kızım artık sen haklısın diyorum alttan alıyorum ama çok üzülüyorum diyor. abimde ablama laf geçiremiyor bu konuda abimide çok tersliyor. abimde dayanamıcam dövücem diye eve gitmiyormuş.

erkek kardeşim ablamı tutuyor. ablamın huyu bu. böyle kabul etmek lazım falan diyor. babamda dört dörtlük değil diyor. ona da ayrı kızdım. babam artık annemsiz hem öksüz hem yetim dedim. babamı hoş görmemiz lazım asıl dedim. yani bu konuda aklım hep babamda. sadece iyi davranılsa...ya aklıma gelmeyenlerde var. bu arada iş yerindeyim geç yazabilirim arkadaşlar

Ablanizin sağlam bi yola getirilmeye ihtiyaci var. Babaniz sert olarak konussun bence. Babalar daha etkili bu durumda

iyi ama dinlemiyor ki, hep tersliyor, babam içine atıyor malesef bilmiyorum nasıl aşıcaz, keşke tez zamanda evlense hayırlısıyla, ama şunu çok iyi biliyorum evlendiği insana dört dörtlük olur, eziyet hep anne babaya

başınız sagolsun
Allah mekanlarınızı cennet eylesın annecınle teyzecının

ablana gelınce,
sanırım hortumla dövmek gerekiyor

Ayni acilarida ablaniz yasiyor.ustelik tutunacagi bir eside yok.anladigim kadariyla kendi ic dunyasinda problemleri var ve annesini kaybedince iyice hircinlasmis.sogumadan once onuda bi dinleseniz.

iyide annemi kaybetmeden öncede ablam böyleydi, annem sürekil çok tersliyor diye telefonda bana dert yanıyordu. bu arada illa birine sırt yaslamak mı lazım anne babaya düzgün davranmak için, çoğu zaman keşke ablam evlenseydi de ben babamın yanında olsaydım diyorum. hatta nasipse eşimide ikna edebilirsem babamın yanına tayinimi istemeyi bile düşünüyorum. evlilik olunca iyi davranmak varsa ozaman o evlat evlat değildir bence

ablan istediği şehirde ayrı eve çıksın.

ablan hiç ana baba dayağı yememiş anladığım kadarıyla herkese eziyet ettiğine göre ve haklısın evlendiği adama melek gibi olur eziyeti anasına babasına olur.

Başın sag olsun.
Ablan tam dayaklıkmış.
Kaç yaşında ki?

Yani tersleyemeyecegi kadar sert konuşmalı bu onun iyiliği icin, hayatinin sonuna dek kimse onu bu sekilde çekemez malesef. Esine de cok farkli davranacagini düşmünüyorum

ablan hiç ana baba dayağı yememiş anladığım kadarıyla herkese eziyet ettiğine göre ve haklısın evlendiği adama melek gibi olur eziyeti anasına babasına olur.

öyle görüştüğü birisi var gayet ona güzel malumatlar verir, lafından çıkmaz, inşaallah hayırlısıyla evlenir ne diyim gönlüne göre

başınız sağolsun. mekanları cennet olsun.

ablanın rahatsızlığı mı var. atma huyu, vs. deyince psikolojik sorunları var gibi geldi. acilen psikiyatriste gitsin. tanı konulmasını gerektiren hastalığı olabilir. bipolar, şizofren, obsesif vs. gibi...

Yani tersleyemeyecegi kadar sert konuşmalı bu onun iyiliği icin, hayatinin sonuna dek kimse onu bu sekilde çekemez malesef. Esine de cok farkli davranacagini düşmünüyorum

aynen canım zaten sorun o terslemesi, inan çok kırıcı, hele bir vakitten sonra kırıcı oluyor babam için, annem gittikten sonra babam çok daha hassas oldu, resmen kamburu çıktı dağ gibi adamın, telefonda erkek arkadaşıyla gayet güzel konuşuyor

başınız sağolsun Allah sabır versin ..
eğer ablanız daha önceki yıllarda böyle değilse mutlaka içine attığı birşeyler var gibi geliyor bana üstelik oda kayıp acısı yaşıyor ..yanınıza çağırsanız tatlı dille derdini öğrenmeye çalışsanız neticede oda canınızdan bir parça...

ablamın atma huyu var gereksiz eşyaları atar,bazen hak veririm atma konusunda ama bu sefer aştı yani babamın gömlekleri ilacı kravatı olunca artık bende kızıyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…