ablam

Aman da aman derdini sevsinler. :KK19:

Kazen amcana ya da mune teyzene sordun mu bıcırık? Üye olabilir miyim diye izin aldın mı bakim? :KK49:
Hem ben onlari tanimiyorum ki. Hesabi silmek için onlara söylemek gerekiyomus. Korkuyorum sen sorarmisim

Ama defter ornekti . bide bbana inşallah teog sinavinda çok yanlisin olur inşallah diyor mal.

kesin 12 yaşındasın kesin :KK70:
Ama bak ablaya mal denmez hiç yakışmıyor sana :p
İlerde gerçekten iyi ki ablam var diyeceksin, bak ben de ablayım, ben de küçükken kardeşime eziyet etmedim değil ettim ama şimdi en büyük destekçisi benim, sizin de öyle olacak :KK60:

kesin 12 yaşındasın kesin :KK70:
Ama bak ablaya mal denmez hiç yakışmıyor sana :p
İlerde gerçekten iyi ki ablam var diyeceksin, bak ben de ablayım, ben de küçükken kardeşime eziyet etmedim değil ettim ama şimdi en büyük destekçisi benim, sizin de öyle olacak :KK60:
tmm

dur seni mune ablana yönlendireyim, yerim seni kız gitme ben seni çok sevdim :KK70: Ben yazdım canım silerler hesabını ablanı üzme ama hakkına da sahip çık, derslerine de çalış olur mu :) Güle güle büyüyünce yine gel

dur seni mune ablana yönlendireyim, yerim seni kız gitme ben seni çok sevdim :KK70: Ben yazdım canım silerler hesabını ablanı üzme ama hakkına da sahip çık, derslerine de çalış olur mu :) Güle güle büyüyünce yine gel
Bende sevdim sizi büyüyünce gelince siz nene olursunuz :KK70: saka yaptim

X