Hem ben onlari tanimiyorum ki. Hesabi silmek için onlara söylemek gerekiyomus. Korkuyorum sen sorarmisimAman da aman derdini sevsinler.
Kazen amcana ya da mune teyzene sordun mu bıcırık? Üye olabilir miyim diye izin aldın mı bakim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem ben onlari tanimiyorum ki. Hesabi silmek için onlara söylemek gerekiyomus. Korkuyorum sen sorarmisimAman da aman derdini sevsinler.
Kazen amcana ya da mune teyzene sordun mu bıcırık? Üye olabilir miyim diye izin aldın mı bakim?
Hem ben onlari tanimiyorum ki. Hesabi silmek için onlara söylemek gerekiyomus. Korkuyorum sen sorarmisim
Hani yasim tutmuyor ya.. İşlem yapilir hakkında diye. Bilseydim üye olmazdim.. Doğum tarihini hep kafadan atarim bu yüzden blmiyodumNiye korkuyorsun yavrum?
Ama defter ornekti . bide bbana inşallah teog sinavinda çok yanlisin olur inşallah diyor mal.
hohohooooFake sizsiniz bikere. İnanmazsan inanma cokda umrumdaydi.
Hani yasim tutmuyor ya.. İşlem yapilir hakkında diye. Bilseydim üye olmazdim.. Doğum tarihini hep kafadan atarim bu yüzden blmiyodum
tmmkesin 12 yaşındasın kesin
Ama bak ablaya mal denmez hiç yakışmıyor sana
İlerde gerçekten iyi ki ablam var diyeceksin, bak ben de ablayım, ben de küçükken kardeşime eziyet etmedim değil ettim ama şimdi en büyük destekçisi benim, sizin de öyle olacak
Hayir. Birde stardoll oynuyordum önceden onu kim dediBaska sitelere de mi uyesin?
Facede falan iste doğum tarihi var yaHayir. Birde stardoll oynuyordum önceden onu kim dedi
Bende sevdim sizi büyüyünce gelince siz nene olursunuz saka yaptimdur seni mune ablana yönlendireyim, yerim seni kız gitme ben seni çok sevdim Ben yazdım canım silerler hesabını ablanı üzme ama hakkına da sahip çık, derslerine de çalış olur mu :) Güle güle büyüyünce yine gel
Bende sevdim sizi büyüyünce gelince siz nene olursunuz saka yaptim
Tmm görüşürüz sizi çok sevdimo kadar da yaşlı değiliz kız şurda 18 ine kalmış 6 yıl, 6 yıla ben de olsam olsam olgun bir hatun olurum
Tmm görüşürüz sizi çok sevdim
Hyr bi tek sn sevdin beni bnde optum.biz de seni ufaklık, birazdan silerler galiba hesabını, KK olarak kocaman öpüyoruz seni
Bende sevdim sizi büyüyünce gelince siz nene olursunuz saka yaptim
Bu hesabi nasil silcem ya