Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fake12 yasindayim. Ben hep geç yatarim.
Güldüm vallahi :)İstebenim stilim izliyorum bakalim kim elencek ondan uyumadim
Kazen ne
Sonuna kadar katılıyorum. ..Bencede.Ablalıgın cefasını ben çekiyorum sefasını da ben sürerim arkadaş..
ya ben de mi bir gariplik var, zerre kadar inanmadım konuya. fake olduğu gün gibi ortada.
yok kardes ya bariz bunun fake'ligi.. rahat ol paranoyak degilsin.. saflik degil de bazen yardimci olmak icin yaziyoruz fake suphemiz olsa da..ya ben de mi bir gariplik var, zerre kadar inanmadım konuya. fake olduğu gün gibi ortada.
ama ciddi ciddi cevap verenleri görüyorum da, neden bu kadar zor yaşadığımı daha iyi anlıyorum bu hayatta.
ya ben çok paranoyakım ya da insanlar çok saf
anladım canım. bana da öyle geldi.yok kardes ya bariz bunun fake'ligi.. rahat ol paranoyak degilsin.. saflik degil de bazen yardimci olmak icin yaziyoruz fake suphemiz olsa da..
biliyorum arkadasim anladim zaten de yanlis anlasilip oklari uzerimize cevirmeyelim diye aciklama yapmaya calistimanladım canım. bana da öyle geldi.
ben zaten saflığı, temizlik manasında kullandım. çünkü herkes gerçekten çok iyi niyetle cevaplar vermiş. bu zaten çok güzel bişey..
Iyi ablan gelmedi?12 yasindayim. Ben hep geç yatarim.
anladım canım. bana da öyle geldi.
ben zaten saflığı, temizlik manasında kullandım. çünkü herkes gerçekten çok iyi niyetle cevaplar vermiş. bu zaten çok güzel bişey..
Fake sizsiniz bikere. İnanmazsan inanma cokda umrumdaydi.ya ben de mi bir gariplik var, zerre kadar inanmadım konuya. fake olduğu gün gibi ortada.
ama ciddi ciddi cevap verenleri görüyorum da, neden bu kadar zor yaşadığımı daha iyi anlıyorum bu hayatta.
ya ben çok paranoyakım ya da insanlar çok saf
Derdin besini sevecenDerdini sevsinler
Buyume canim buyume hep derdin kitaplarin defterlerin olsun ablanla kavgalariniz olsun...Derdin besini sevecen
Derdin nesini sevecen
12 yasindayim. Ben hep geç yatarim.
hayir ama siliyim hesabi. Mahkemeye cikarim birdenAman da aman derdini sevsinler.
Kazen amcana ya da mune teyzene sordun mu bıcırık? Üye olabilir miyim diye izin aldın mı bakim?
tam bir 12 yaş savunması.İnanmazsan inanma cokda umrumdaydi.
Ama defter ornekti . bide bbana inşallah teog sinavinda çok yanlisin olur inşallah diyor mal.tam bir 12 yaş savunması.
kesin fake değil.
ama matematik defteri diye dert mi olur be güzelim?
ablalar abiler kardeşlerine eziyet etmek için vardır