Orası ayrı,fırtınalı bir ilişkimiz var.
Birde gitmiş o defterim yirtmis guaj boyalarimi firlatmisSenin mat defterini yerim ben sıpaaa Yat uyu kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası ayrı,fırtınalı bir ilişkimiz var.
Birde gitmiş o defterim yirtmis guaj boyalarimi firlatmisSenin mat defterini yerim ben sıpaaa Yat uyu kız
Birde gitmiş o defterim yirtmis guaj boyalarimi firlatmis
ahahhaha ayy bunlar çok tatlı yaa :))Birde gitmiş o defterim yirtmis guaj boyalarimi firlatmis
Yine ornek veriyim. Annem onun kartonunu benimki sanip benim posetime koymuş.bende vaktim ne diye. Geldi gördü. Aldi kartonunu benimkini yirttiSenin abla da cadıymış.
İstebenim stilim izliyorum bakalim kim elencek ondan uyumadimTobe kizz git yat cabuk allahim ne diyim sana ben tobe tobe bu yasta bu saatte ve bu sayfada
Bence çok sinirlendiriciahahhaha ayy bunlar çok tatlı yaa :))
oyy canım benim az sabret sende büyüyünce çok guluceksin geriye dönüp okey hadi iyi geceler benim bile uykum geldi sende fırla hadi ablalarının sözünü dinle..Bence çok sinirlendirici
Evet 12 yaşındaymışsın test edildi onaylandı
Bu yasta o programı mi izliyosun. Cok zararli ve +13 o program. Cizgi film izliycek yastasinİstebenim stilim izliyorum bakalim kim elencek ondan uyumadim
oyy canım benim az sabret sende büyüyünce çok guluceksin geriye dönüp okey hadi iyi geceler benim bile uykum
tmm ama ben 12de kalkiyorum sabahoyy canım benim az sabret sende büyüyünce çok guluceksin geriye dönüp okey hadi iyi geceler benim bile uykum geldi sende fırla hadi ablalarının sözünü dinle..
geldi sende fırla hadi ablalarının sözünü dinle..
Sizde çok abarttiniz benceBu yasta o programı mi izliyosun. Cok zararli ve +13 o program. Cizgi film izliycek yastasin
TmmBunlar da bir şey mi ablam muhabbet kuşlarımı
balkona çıkarıp uçurmuştu.Şimdi gülerek hatırlıyoruz
o günleri siz de gülerek hatırlarsınız takma kafana.
Cok haklisin size II gecelerYok artık 12 yaşındaki birine de bebek gibi davranmayalım ne çizgifilmi..
Kardesim de seninle yasit, cizgi film belki abartmis olabilirim de o moda programlarini izleme iyiligin icin diyorum :-*Sizde çok abarttiniz bence