ablam

Bebegim sen biraz erken üye olmamis misin bu siteye :) Ablana gelince biz ablalar öyleyiz biraz, dogamizda var :)

Keşke bi ablam olsaydıYada keşke abla olsaydım yok işde napim elindekinin kıymetini bil

ama sorun sadece defter değil çok iftira atiyo. Mesela biraz önce ben ondan bu YAZDIKLARIMI görmesin diye tableti sakliyodum. Sen bnm facememi girdim diyor.
şimdi bu yazdıkları ablan okursa bide onun için saçsaça başbaşa girerseniz.boşver çok üstüne gitme yat aşağı uyu.sonuçta senden büyükk ablan.bu arada burası için yaşın çok küçük.

sende az deilsin
kadinlar klubunu nerden bilir bi çocuk ?
ablayin yaptiklarini hakediyon sankim birazcik :))))

kesinlikle ilk olmanın dayanılmaz ağırlığı, sorumluluk, her şeyi ilk senin yaşaman doğal olarak en katı kuralları sana yedirmelerinin yanında o kadarcık mikroplukta yapalım artık

Bakkala hep ben gidiyordum.kötü anılarım canlandı resmen.

ben de varım abla olarak ben de
ben bir kere ağzını bilem bantlamışım çok ağlıyor diye
annem yakalamış

Yorumlara koptum resmen

Benim de ablamla yasimiz birbirine yakindi ve kavga ederdik. O zamanlar dertti kavgalarimiz. Sonradan ne dertler geliyor basa, evlendikten sonra simsiki sariliyor degerini anliyorsun

Ama benim ablam çok mikrop az değil. Sizle konuşmak çok eglenceli

öyle deme daha yaşınız küçük
ikiniz de çocuksunuz
biraz daha olgunlaştığınızda her zaman o yanında olacak
hatta sırdaşın olacak, koruyup kollayacak seni

Yorumlara koptum resmen

Benim de ablamla yasimiz birbirine yakindi ve kavga ederdik. O zamanlar dertti kavgalarimiz. Sonradan ne dertler geliyor basa, evlendikten sonra simsiki sariliyor degerini anliyorsun
Ama benim hic suçum yok. Hem ben onu az da olsa seviyorum

12 yaşındasın ; 5. ya da 6 sınıfa gidiyorsun... Ve sen bu saatte internettesin. Keşke ailenle konuşabilme şansım olsaydı, onları uyarsaydım. Neyse; onlar pek dikkat etmiyor belki de sana, ama sen dikkat et kendine.

ben tam tersi hem ablama hemde benden iki yaş küçük erkek kardeşime birden meydan okurdum hem masum olsam bile annemler bana inanmazdı soluğu gardropta alırdım kapiyida kitlerdim annem geliyomu diye delikten bakardım nefes nefese ahh o günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…