merhaba ben 17 yasındayım ablam 23 ve onunla oturup güzel bir şekilde konuşamıyoruz o çok terbiyesiz küfür ediyor annemle düzgün konuşmuyorum sevgilisiyle ne zaman kavga etse bize sataşıyor bundan çok önce bir trafik kazası geçirmiştik orda ablamda çift karakterli oldugunu söylemişlerdi ve psikolojik destek almalarını önermişlerdi ama olmadı,çok sorumsuz ve o kendi sorumsuzluklarını görmeyip sadece bize bağırıyo bu arada annemle babam bu yıl ayrıldı ve babamın hayatında baska biri var.Ablam çalışıyor 1700 maaş alıyor ama genede hiç kimseye bakmamasına rağmen eve bile bişey almamasına rağmen parasını kullanamıyor ilk iki günde bitiriyor ve sonrasında hep annemden para istiyor annem de günlük 40 tl alıyo ve bende okuyorum para yetmiyo buna rağmen çook sorumsuz çok şımarık ukala kendi fikirlerinden baska fikir kabul etmiyor ve onun fikirleri sadece kendisi için.annemi ve beni düşünmüyor sürekli kendi sorumluluklarını bize yıkıyor kıyafelerini bile salonun ortasına atıyor bankadan kredi çekiyor onu bile annem ödüyor çok canımı sıkıyor bu durum ve seneye üniversite sınavına giricem ama birçok sorun üst üste bindi çok üzülüyorum.ablam ile iletişim kurmak imkansız yoksa hemen kavga çıkarıyor ve evi üzerimize yıkıyor çok şımarık ve ukala bıktım artık