Ablam beni kıskanıyor

ela gozlum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
118
Kızlar bu ayın sonunda kısmetse sözleneceğiz sevdiğimle inşallah. Fakat şöyle bir sorun var. Ablama ne zaman desem gelecekler beni istemeye diye o da askerliğini yapmadı annemler kabul etmez sana söyleyim dedi. Evet yapmadı ama ailevi nedenlerden dolayı eve kendisinin bakmasından dolayı gidemedi. Babası çalışmıyor emekliye ayrıldı birkaç ay önce. Rahatladılar maddiyat yönünden, o yüzden beni ailemden isteme kararı aldılar. Ben doğru düzgün sevinemiyorum bile benim kötülüğümü istiyor resmen onun da bi sevgilisi var onlar da seneye yaparlar sanırım sözlenme işini fakat anlamıyorum bi abla kardeşinin mutlu olmasını istemez mi? Hep bi mutsuzluk olsun istiyor, benim mutluluğumu istemiyor. Önce kendisininki olacakmış da bilmem ne. Allah kısmet ettiyse olur diyorum inşallah bile demiyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda? Ben ablama göre daha sakin yapılıyım pek lafımı yapıştıracak tarzda biri değilim. Ama o her fırsatta beni ezmeye çalışıyor. Aramızda da pek bi yaş farkı yok 1.5 yaş var. Mutlu olmak benim de hakkım 6 seneden sonra bunu hakettiğimi düşünüyorum.

Back