Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle yaaa.. Tamam ben de annemin cok destegini goruyorum ama onun zorlamasi ile.. cildiriyor torun bakicam diye.. bu nedenle yilin yarisini birlikte geciriyoruz.. ama elini sicak sudan soguk suya sokturmuyorum.. butun her isi ben devraliyorum, annem de kizimla vakit gecirip oyunlar oynuyor ayri duramiyorlar hic.. keza babam da oyle..
ama aksine anasini evine getirip gundelikci gibi calistiranlari da allah islah eylesin.. bas taci edeceklerine paspas yapip eziyorlar yazik.. ahirette nasil bakacaklar annelerinin yuzune..
Ya bi rahat birakin da geri kalan omurlerinde bari hizmet edeceklerine hizmet gorsunler.. hurmet gorsunler.. :-(
annem emeklı öğretmen ewı awar maaşı war muhtaç değilll...ama ablam acındrıo yetişemıorm çalışıorm dıyor çok uzuluorm kadın çok yaşlı((
ewet ablam öğretmen 2 çocuğu war annemi 4 yıldır kullanıyor..çocuklarına bakıyor.temizliğini yapıyor yemeğini yapıyor annem çok yaşlı zoruma gdıyor..ablamın durumuda çok iyi bakıcı tut dedım kavga çıktı..annemde sessız sakın sesı çıkmıo garıbımın çook uzulüyorum
köle gibi kullanıldıgını söyleyen anneniz mi?ewet ablam öğretmen 2 çocuğu war annemi 4 yıldır kullanıyor..çocuklarına bakıyor.temizliğini yapıyor yemeğini yapıyor annem çok yaşlı zoruma gdıyor..ablamın durumuda çok iyi bakıcı tut dedım kavga çıktı..annemde sessız sakın sesı çıkmıo garıbımın çook uzulüyorum
Kıyamam allah uzun ömür versin.kaç yaşında?ewet ablam öğretmen 2 çocuğu war annemi 4 yıldır kullanıyor..çocuklarına bakıyor.temizliğini yapıyor yemeğini yapıyor annem çok yaşlı zoruma gdıyor..ablamın durumuda çok iyi bakıcı tut dedım kavga çıktı..annemde sessız sakın sesı çıkmıo garıbımın çook uzulüyorum
Demek ki gelmek istemiyor halinden memnun(((gelmıooo yalvardım uçak biletini ile aldım
yuh ya. anneannenizin yerinde olsam asla bakmam onun çocuğunaAnneannem 65 yaşında teyzemin ve iki dayımın çocuklarına tek başına bakıyor toplamda 6 çocuk ve anneannem hasta. Tabi yemek temizlik bunları saymıyorum bile. Hepsinin evini temizleyip yemek yapıyor. Üstüne teyzem küçücük bir şeyde azarliyor annesini. Eğer çocuğuma birşey olursa seni polise veririm demiş....
saçma konuşma lütfen ablam o kadar cimri ki anneme beşkuruş para wermez bilmeden yorum yapmayın bence sizde sorun var.annem hasta yürüyemıyor.o kadının çalışmasına nasıl göz yumarım annem hayır dıyemıyen bı kadın kımseyı kırmaz..bilmeden görmeden yorumda bulunmayın yazmayınkonu sahibi sende bir problem var ama ne bilemiyorum.. bırakın annenizi, arkadaşınızı da kendi hayatınıza odaklanın.. anneniz çocuk değil, kendisini ablanızdan koruyabilir(!)..